Σασμός: 10 φωτογραφίες από τα γυρίσματα – Τα νέα πρόσωπα

Σασμός: 10 φωτογραφίες από τα γυρίσματα – Τα νέα πρόσωπα

Αντίστροφη μέτρηση για την τρίτη σεζόν του "Σασμού" που έρχεται στον Alpha για να τα σαρώσει όλα. Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και οι δύο ηθοποιοί που "εισβάλλουν" στη σειρά.

Με καθηλωτικά επεισόδια και πολλές ανατροπές αναμένεται να επιστρέψει η επιτυχημένη δραματική σειρά “Σασμός” στον Alpha.

Ο “Επίλογος”, όπως ονομάζεται η τρίτη σεζόν, θα είναι σαρωτική. Όπως αναφέρεται σχετικά: “Ξεχάστε ό,τι ξέρατε. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν. Τώρα έρχονται οι μεγάλες ανατροπές! Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν κρυμμένα μυστικά και πάθη. Απρόσμενες αφίξεις φέρνουν τα πάνω-κάτω, θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης”.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του τελευταίου κύκλου έχει ξεκινήσει και παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, αλλά και τους δύο νέους ηθοποιούς-χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά.

Σασμός: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Σασμός Alpha Tv

Σασμός Alpha Tv

Σασμός Alpha Tv

Σασμός Alpha Tv

Σασμός Alpha Tv

Σασμός Alpha Tv

Σασμός: Τα νέα πρόσωπα της σειράς

Η Πηνελόπη Τσιλίκα είναι το νέο πρόσωπο, το οποίο θα μπει στην ιστορία του «Σασμού», στην τρίτη σεζόν της σειράς. Είναι η αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μια επιτυχημένη επαγγελματίας, δυναμική που ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει.

Η Εύα Αβραμίδη είναι η γυναίκα με τα δύο πρόσωπα: το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι μιας μειλίχιας, ευγενικής, συμπαθητικής κοπέλας, άψογης επαγγελματία, που γίνεται σύντομα αγαπητή στο χωριό. Ωστόσο κρύβει το εκδικητικό της προφίλ, αφού η εκδίκηση είναι αυτή που την οδήγησε στην Άνω Ποριά. Στόχος της και σκοπός της ζωής της είναι να εκδικηθεί για το θάνατο του αδελφού της.

Εύα Αβραμίδη (Πηνελόπη Τσιλίκα)

Αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μικρότερή του. Όταν πέθαναν οι γονείς τους, τον Ευθύμη τον πήρε ένας θείος του στην Κρήτη και η Εύα υιοθετήθηκε από μια πλούσια οικογένεια Ελλήνων στο εξωτερικό, που την αγάπησαν, την μεγάλωσαν με άνεση και την σπούδασαν. Η Εύα είναι αρχιτεκτόνισσα. Μετά τον θάνατο του Ευθύμη, κλείνει τις δουλειές της και έρχεται στο χωριό για να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδερφό της. Εμφανίζεται σε όλους ως επαγγελματίας, που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγρο-τουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους.

Ο Παύλος είναι ο μόνος που την γνωρίζει και η Εύα καταφεύγει σ’ αυτόν, πιστεύοντας πως ήταν κάτι σαν πατέρας για τον Ευθύμη. Ενώ δεν πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο, ο πόνος της για τον χαμό του αγαπημένου της αδερφού την κάνει να βάλει σκοπό στη ζωή της την εκδίκηση. Το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι μίας μειλίχιας, ευγενικής, συμπαθητικής κοπέλας, άψογης επαγγελματία, που γίνεται σύντομα αγαπητή στο χωριό.

Πηνελόπη Τσιλίκα Φραντζέσκα Γιαιτζόγλου Watkinson / Ladylike

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το νέο, επίσης, πρόσωπο, το οποίο θα μπει στην ιστορία του “Σασμού”, στην τρίτη σεζόν της σειράς για να φέρει, στην κυριολεξία, τα πάνω κάτω. Είναι ο “εισβολέας”, ο αστάθμητος παράγοντας, το πρόσωπο που φτάνει απροειδοποίητα στην Άνω Ποριά. Πόσο θα επηρεάσει η παρουσία του τις εξελίξεις; Πώς θα δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα σταθεί απέναντι στους Σταματάκηδες; Και τελικά, για ποιο λόγο επέστρεψε;

Ο Αντρέας Βρουλάκης έρχεται κι όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος. Θάνατος. Πώς θα γραφτεί ο Επίλογος; Με τι χρώμα; Κι εάν ο ήχος του είναι ο ήχος του όπλου, ποιον θα βρει η σφαίρα στην καρδιά;

Αντρέας Βρουλάκης (Βασίλης Μπισμπίκης)

Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου. Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες. Όταν ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες κι ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε την μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό. Έτσι, από μικρός ο Αντρέας μπάρκαρε στα καράβια, βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο και οικονομικά την οικογένειά του. Με τη σκληρή δουλειά του, κατάφερε να γίνει καπετάνιος σε εταιρεία φορτηγών πλοίων, μεταφοράς υγρών καυσίμων. Σαν καπετάνιος σε τόσο μακρινά και δύσκολα ταξίδια, που τις περισσότερες φορές κρατούσαν πολλούς μήνες, έδειξε τις άριστες διοικητικές και ηγετικές του ικανότητες.

Βασίλης Μπισμπίκης ALPHA

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα