Σασμός: Αυτός ο πρωταγωνιστής αποχωρεί από τη σειρά – “Δεν θα είμαι στην 3η σεζόν”

Σασμός: Αυτός ο πρωταγωνιστής αποχωρεί από τη σειρά – “Δεν θα είμαι στην 3η σεζόν”
Σασμός alpha tv

Ο "Σασμός" πήρε το μεγάλο "ναι" για τη νέα σεζόν, αλλά ένας σημαντικός ήρωας της σειράς θα απουσιάζει από τον τρίτο κύκλο.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Χρυσός Δράκος» βρέθηκαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Στις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Αλεξανδρής, απάντησε για τις εξελίξεις στον “Σασμό”, τονίζοντας πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

«Είναι μια βαθιά πολιτική παράσταση και νομίζω ότι είναι και πάρα πολύ επίκαιρη, τώρα που διανύουμε μια προεκλογική περίοδο, είναι ένα πάρα πολύ επίκαιρο έργο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξανδρής για την παράσταση «Χρυσός Δράκος».

Σε ερώτηση για τον “Σασμό”, ο Δημήτρης Αλεξανδρής είπε: «Δεν θα είμαι την επόμενη σεζόν στη σειρά. Η συμφωνία ήταν να είμαι για ένα χρόνο. Οι φανατικοί τηλεθεατές του Σασμού μου λένε στο δρόμο “σκότωσέ τους όλους”».

Σασμός: Ανατροπή στο format της 3ης σεζόν

Η σειρά που έχει αγαπηθεί τόσο από το τηλεοπτικό κοινό και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν, ωστόσο τίποτα δεν θα είναι ίδιο και όσα ξέρουμε ανατρέπονται.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσα από την εκπομπή «Happy Day», το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής έχουν δώσει τα χέρια για να προχωρήσουν στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς.

Αυτή την περίοδο η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ηθοποιούς, με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να έχει ήδη συμφωνήσει. Παράλληλα, αναμένεται να γίνουν και δύο νέες προσθήκες ηθοποιών, γεγονός που θα δημιουργήσει νέες ανατροπές στην πλοκή.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως ο τρίτος κύκλος της σειράς του Alpha θα είναι το prequel της ιστορίας και, πιθανώς, θα δούμε πώς ξεκίνησαν όλα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα