Σασμός Spoiler: Έκτακτο επεισόδιο απόψε – Η στιγμή της αλήθειας

Διαβάζεται σε 1'
Σασμός
Σασμός ALPHA TV

Συγκλονιστικές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς “Σασμός” που θα προβληθεί εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής (10/12). Τι θα δούμε.

Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά “Σασμός” του Alpha είναι καταιγιστικές, με τους ήρωες να έρχονται σε ακραία σύγκρουση, στο έκτακτο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, Κυριακή (10/12).

Στο αποψινό επεισόδιο, η ένταση ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ κλιμακώνεται, ενώ η Βασιλική φτάνει ένα βήμα πριν την αποκάλυψη της αλήθειας.

Σασμός: Επεισόδιο 44 – Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

Ο Αντώνης ζητά από την Καλλιόπη να παρουσιαστεί στο τμήμα, για να της πάρουν αποτυπώματα. Η Καλλιόπη ενημερώνει την Βασιλική πως ο Αντώνης της ζήτησε να παρουσιαστεί στο τμήμα για να της πάρουν αποτυπώματα και η Βασιλική πιστεύει πως ήρθε η στιγμή για να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Άραγε θα ομολογήσει;

Η ένταση ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ κλιμακώνεται. Οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν, σε συνεργασία με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, τα αντίποινα για το θάνατο του Λάζαρου. Η Θοδώρα προβληματίζεται για τη νέα σχέση του Γιώργου, μοιράζεται όμως τις υποψίες της με τον λάθος άνθρωπο.

Σασμός: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα