Σασμός Spoiler: Ο παπα-Μιχάλης μιλά στον Αστέρη για… σασμό

Σασμός Spoiler: Ο παπα-Μιχάλης μιλά στον Αστέρη για… σασμό
Σασμός alpha tv

Καταγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στον "Σασμό" την επόμενη εβδομάδα. Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Δευτέρας (05/06).

Συγκλονίζει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00 και όπως φαίνονται και στο επεισόδιο της Δευτέρας (05/06) οι ανατροπές θα είναι πολλές και οι εξελίξεις άκρως καταιγιστικές.

Το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από το “Καλύτερα δε Γίνεται” προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα του επεισοδίου της Δευτέρας, όπου ο Αστέρης επισκέπτεται τον παπα-Μιχάλη και του φέρνει καλά νέα, αφού του λέει πως πήγαν το παιδί στην Καλλιόπη, ενώ εκείνος τον συμβουλεύει να επισπεύσουν τον γάμο αφού γίνονται πια όλα όπως πρέπει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Σασμός – Όσα θα δούμε τη Δευτέρα (5/6)

Ο Μαθιός εξομολογείται στον παπα-Μιχάλη ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή.

Ο Νικηφόρος πιέζει τη Βασιλική να του πει τι έχει συμβεί με τον Μαθιό αλλά εκείνη τον αποφεύγει. Η Αργυρώ θέλει να αποφύγει να μείνει το παιδί μόνο του στο σπίτι της Καλλιόπης και ο Αστέρης της ζητά να μείνει κι αυτή.

Ο Λευτέρης ανακρίνει τον Βαγγέλη για το άλλοθι που έχει δώσει στον Ευθύμη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί τι έγινε τη μέρα του γάμου, ενώ η Βασιλική ζητά από τη Στέλλα να αναλάβει το διαζύγιό της με τον Μαθιό.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα