Σασμός Spoiler: Σοκ στο χωριό – Η Βασιλική προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της

Σασμός Spoiler: Σοκ στο χωριό – Η Βασιλική προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της
Σασμός alpha tv

Μεγάλες αποκαλύψεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός». Αναλυτικά όσα θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκλονίζει τους τηλεθεατές η δραματική σειρά του Alpha με τίτλο “Σασμός”, που προβάλλεται καθημερινά στις 21:00.

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε τεράστιες ανατροπές, με τους ήρωες της σειράς να έρχονται έρχονται αντιμέτωποι με κρίσιμες αποφάσεις.

Σασμός – Όσα θα δούμε την Παρασκευή (26/5)

Η Μαρίνα προσπαθεί να αποτρέψει τον Παύλο από οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον του Φαρμάκη, όταν αποδειχθεί πως αυτός αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Αντώνη.

Ο Αστέρης σε συνεννόηση με την Αργυρώ προσπαθούν να φέρουν Μαθιό και Βασιλική σε επαφή. Τα πράγματα, όμως, θα γίνουν χειρότερα. Ο Λευτέρης προειδοποιεί τον Ευθύμη να μην πειράξει την Έλενα, εκείνος, ωστόσο, έχει έναν άσο κρυμμένο στο μανίκι.

Η βεντέτα φουντώνει στο χωριό, με τους ήρωες να έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες αλήθειες. Μετά την αποκάλυψη πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, όλα κρέμονται από μια κλωστή..

Την ίδια ώρα, η Βασιλική ετοιμάζεται να βάλει τέλος στη ζωή της. Η Καλλιόπη, βλέποντάς τη να είναι έτοιμη να αυτοκτονήσει, σοκάρεται και προσπαθεί να τη σταματήσει, πριν να είναι πολύ αργά.

Σασμός – Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα