“Secret Song”: Η νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού έχει διάσημους, τραγούδια και πολύ κλάμα – Δείτε το trailer

“Secret Song”: Η νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού έχει διάσημους, τραγούδια και πολύ κλάμα –  Δείτε το trailer
Secret Song Instagram@natalia_germanou

Από τη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παρελαύνουν οι πιο γνωστοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί, τραγουδιστές και αθλητές, ακούνε το τραγούδι της ζωής τους και αποκαλύπτουν τα πιο μεγάλα τους μυστικά.

Σε αυτήν εδώ τη σκηνή τα μυστικά είναι για να μοιράζονται“, λέει χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού στο teaser video της νέας της εκπομπής με τίτλο “Secret Song” που θα προβάλλεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η γνωστή παρουσιάστρια τη φετινή τηλεοπτική χρονιά επιστρέφει με διπλό ρόλο, αφού εκτός από την παρουσίαση της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται” τα Σαββατοκύριακα θα βρίσκεται και στο τιμόνι της αφιερωματικής μουσικής εκπομπής “Secret Song”.

Η ίδια το απόγευμα της Παρασκευής έδωσε μία μικρή γεύση για όσα θα παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τους επόμενους μήνες, και στο teaser βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram βλέπουμε μερικούς από τους διασημότερους εκπροσώπους της ελληνικής σόουμπιζ να συγκινούνται και να κλαίνε on camera έχοντας ακούσει τα τραγούδια που τους σημάδεψαν τη ζωή.

Μεταξύ αυτών η Κάτια Δανδουλάκη, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Νίνο, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Κατιάνα Μπαλανίνα και η Πέγκυ Ζήνα.

Ναταλία Γερμανού ALPHA

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού:

Η ίδια πριν μερικούς μήνες είχε μιλήσει για το νέο της τηλεοπτικό πρότζεκτ στον Γιώργο Λιάγκα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για “αφιέρωμα που έχει σαν κεντρικό άξονα ένα τραγούδι που σου έχει σημαδέψει τη ζωή και έρχονται και κάποιοι, σαν έκπληξη, δικοί σου άνθρωποι που στήνουν αυτό το αφιέρωμα σας έκπληξη σε εσένα, σε συνεργασία με εμένα και την ομάδα που στο ετοιμάζουμε.

Εσύ είσαι σε μία λευκή πολυθρόνα, κάθεσαι και παρακολουθείς όλα αυτά που συμβαίνουν. Είναι πάρα πολύ συγκινητικό, πάρα πολύ ωραίο. Είναι σαν special, δεν θα έχει συγκεκριμένη βραδιά προβολής, θα είναι μια φορά τον μήνα, special event, είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί θέλει πάρα πολλή δουλειά”.

The Secret Song: Δείτε το trailer της εκπομπής

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα