Σερέτη στον Αρναούτογλου: “Έχω βιώσει ρατσισμό”

Σερέτη στον Αρναούτογλου: “Έχω βιώσει ρατσισμό”
Η Νίκη Σερέτη

Η Νίκη Σερέτη, η αγαπημένη μας "Δεβόρα", ήταν καλεσμένη στο "2Night Show", όπου αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα των ημερών, αναφέροντας δικά της ρατσιστικά βιώματα.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής “The 2Night Show” ήταν η ηθοποιός Νίκη Σερέτη, την οποία γνωρίσαμε κυρίως ως “Δεβόρα” στη σειρά “Εκείνες κι Εγώ”, όπου υποδυόταν τον ρόλο της υπηρέτριας του “Ζάχου Δόγκανου” (Γιάννης Μπέζος).

Γεννημένη στο Βελγικό Κονγκό, έχοντας όμως μεγαλώσει στην Ελλάδα, η Νίκη Σερέτη κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα των ημερών που είναι ο φυλετικός διαχωρισμός, με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, ενώ αναφέρθηκε σε ρατσιστικές συμπεριφορές που έχει βιώσει και η ίδια.

“Από μικρή έχω βιώσει τον ρατσισμό. μουν κλαψιάρικο παιδί, αλλά τελικά ανακάλυψα πως είχα λόγο. Στην ψυχοθεραπεία δούλεψα όλα όσα με απασχολούσαν. Δεν θεωρώ ότι έχουμε κάνει βήματα σε σχέση με τον ρατσισμό στην Ελλάδα. Υπάρχει ακόμα. Απλά τα βάζουμε όλα κάτω από το χαλί. Στην τηλεόραση με είχαν ως οικιακή βοηθό ή ως εξωτική γκόμενα. Ρόλοι με ταμπέλες που είχαν να κάνουν σχεδόν πάντα με το χρώμα μου. Είχα πάει στο κομμωτήριο και με ρωτούσαν “από πού είστε;”. Πλέον με κουράζει κι αυτό. Το θεωρώ ρατσιστικό”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα