Σέρρες: Διθυραμβικά σχόλια στο Twitter – Η προφητική ατάκα του Πάνου Νάτση στη σειρά

Σέρρες: Διθυραμβικά σχόλια στο Twitter – Η προφητική ατάκα του Πάνου Νάτση στη σειρά
Πάνος Νάτσης YouTube

Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης (22/03) στον ΑΝΤ1 και οι χρήστες του Twitter υποδέχθηκαν επιφύλασσαν θερμή υποδοχή. Τα συγκινητικά σχόλια για τον χαμό του Πάνου Νάτση.

Συγκίνηση, γέλιο, προβληματισμό και τρυφερότητα ήταν μόνο μερικά από όσα αισθανθήκαμε το βράδυ της Τετάρτης (22/03) οπότε και έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, η νέα σειρά-ύμνος στη διαφορετικότητα, οι “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη και όπως φάνηκε στα social media, κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις.

Η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, που πρώτα έκανε πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+, μάς ταξιδεύει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, για να διηγηθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μια ιστορία που αγγίζει το ελληνικό κοινό, καθώς πραγματεύεται τη σχέση ενός πατέρα με τον ομοφυλόφιλο γιο του, όπου ο Πάνος Νάτσης έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Οδυσσέα.

Σέρρες ΑΝΤ1

Οι χρήστες του Twitter παρακολούθησαν τη σειρά και όπως φάνηκε από τα σχόλια στη δημοφιλή πλατφόρμα που έφεραν τις Σέρρες στις πρώτες θέσεις των trends, εντυπωσιάσηκαν τόσο από τις ερμηνείες και τους χαρακτήρες όσο και στα μαθήματα που παραδίδει μέσω της σειράς ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Άλλωστε, οι “Σέρρες” συμβολίζουν ένα πνευματικό ταξίδι αυτογνωσίας και συμφιλίωσης, μέσα από δρόμους στους οποίους έχουμε όλοι περπατήσει. Με ευαισθησία συνυφασμένη με ρεαλισμό, αλλά και στιγμές γέλιου, διηγούνται μια ιστορία γυρισμού σε μέρη και ανθρώπους που μας σημάδεψαν και δημιούργησαν αυτό που είμαστε σήμερα.

Σέρρες ΑΝΤ1

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τίμησαν με τα tweets τους και τον Πάνο Νάτση, τον ηθοποιό, οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις αρχές του 2022 συγκλονίζοντας τον καλλιτεχνικό χώρο και τον ίδιο τον Γιώργο Καπουτζίδη καθώς ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες και φίλους του.

Σέρρες ΑΝΤ1

Σέρρες: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, για δύο εβδομάδες, έξι ημέρες γεμάτες αβίαστο γέλιο, συγκίνηση και όνειρα, μέσα από την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα (Γιώργος Γάλλος) με τον γιο του, τον οποίο υποδύεται ο Πάνος Νάτσης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα