ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης

Γιώργος Καπουτζίδης: "Η πιο δύσκολη Eurovision" - Τι απάντησε για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε

Με πατερίτσα στο Ελ. Βενιζέλος ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του και τις δυσκολίες που του προκάλεσε. Τι είπε για το "αδερφή είμαι, αλλά όχι κακιά".

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου

Γιώργος Καπουτζίδης: Τα ευτράπελα της Eurovision και η απάντηση στα ομοφοβικά σχόλια

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου βρέθηκαν στον καναπέ του "Στούντιο 4" και θυμήθηκαν τις αξέχαστες, θετικές και αρνητικές εμπειρίες τους από τους περασμένους διαγωνισμούς της Eurovision.

Έλενα Ακρίτα The Podcast: Το φιλότιμο του Αυτιά, ο αλήτης της Aιδηψού και ο Καπουτζίδης απέναντι στο σκοτάδι

Έλενα Ακρίτα The Podcast: Το φιλότιμο του Αυτιά, ο αλήτης της Aιδηψού και ο Καπουτζίδης απέναντι στο σκοτάδι

Η Έλενα Ακρίτα στο 29ο επεισόδιο του Podcast, μιλά για τις συμβουλές που δίνουν οι έχοντες στους πολίτες για να πληρώσουν τη ΔΕΗ, τους 7 ρασοφόρους που τα έβαλαν με τον Καπουτζίδη και απορεί που δεν βρέθηκε ένας να σταματήσει τον αλήτη, που κλώτσησε το γατάκι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας για Καπουτζίδη: Έχει δίκιο, θα κάνουμε νόμο τον πολιτικό γάμο

Με αφορμή την ερώτηση του Γιώργου Καπουτζίδη, γιατί εκείνος είναι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πήρε θέση και δήλωσε πως στην επόμενη κυβέρνηση ο πολιτικός γάμος για τα ομόφυλα ζευγάρια θα είναι νόμος του κράτους.

Γιώργος Καπουτζίδης

Καπουτζίδης: "Θέλω να ρωτήσω γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα"

Ο γνωστός ηθοποιός συμμετείχε στην εκδήλωση με τίτλο "Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον" για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού - ταυτότητας και έκφρασης φύλου του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος "The 2Night Show"

Γιώργος Καπουτζίδης: "Αν ο σύντροφός μου ήθελε ένα παιδί, θα ήμουν στο πλευρό του"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τα ΛΟΑΤΚΙ+ ζητήματα στην Ελλάδα, για το δικαίωμα στη γονεϊκότητα και την ιδέα της απόκτησης ενός παιδιού. Όσα αποκάλυψε για τη νέα του σειρά.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης

Γιατί όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης δέχεται μίσος, βάζει μπροστά την αγάπη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και όλοι οι άνθρωποι με απόψεις προοδευτικές και υπέρ της ελευθερίας της έκφρασης θα δημιουργούν ασπίδα στο ομοφοβικό μίσος, επιτιθέμενοι με μοναδικό όπλο την αγάπη.