Shopping Star: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά

Shopping Star: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά
Βίκυ Καγιά Star Channel

Ποια είναι η παρουσιάστρια που "έκλεισε" με το Star Channel, για την παρουσίαση του Shopping Star.

Την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά, για το Shopping Star αναζητούσαν εδώ και καιρό στο Star, με τους ιθύνοντες τους καναλιού, να ψάχνουν για ένα λαμπερό πρόσωπο, με γνώσεις και εμπειρία στον χώρο της μόδας.

Το Shopping Star, η πιο επιτυχημένη μεσημεριανή συνήθεια, που αγαπήθηκε από τις γυναίκες και όχι μόνο, επιστρέφει την ερχόμενη σεζόν στο Star, έτοιμο να αποθεώσει και να απενοχοποιήσει το μοντέλο που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της!

Σε αυτή την πασαρέλα δεν έχουν σημασία η ηλικία και οι αναλογίες, αλλά το προσωπικό στυλ της κάθε υποψήφιας Shopping Star και η αγάπη για τη μόδα, τις προκλήσεις, το παιχνίδι! Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

Το ερώτημα, όμως, είναι ένα: Ποια είναι η παρουσιάστρια που θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ, “έκλεισε” με το Star και θα αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Φελίσια Τσαλαπάτη, στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN, τα γυρίσματα της εκπομπής μόδας θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Η Βίκυ Καγιά στο τελευταίο της γύρισμα για το Shopping Star

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα