Σία Κοσιώνη: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους

Διαβάζεται σε 3'
Σία Κοσιώνη: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους
Η Σία Κοσιώνη PAPADAKIS PRESS

Με ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΙ γνωστοποίησε τη λήξη της συνεργασίας του με τη Σία Κοσιώνη, μετά από 20 χρόνια.

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Σία Κοσιώνη, ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο ΣΚΑΙ.

Το κανάλι του Φαλήρου επιβεβαίωσε τις φήμες που διακινούνταν το προηγούμενο διάστημα για λήξη της συνεργασίας της anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεών του, τονίζοντας μάλιστα για τη Σία Κοσιώνη ότι “ξεχώρισε για την ακεραιότητα, το ήθος και το υψηλό επίπεδο της δημοσιογραφικής της κρίσης”.

Το προαναγγελθέν “διαζύγιο” επιβεβαιώθηκε -κατά κάποιον τρόπο- από το δελτίο ειδήσεων της Πέμπτης (7/5) όπου βρέθηκε ο Αλέξης Παπαχελάς με τον Γιώργο Αράπογλου με στόχο την παρουσίαση της δημοσκόπησης της Pulse.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης η Σία Κοσιώνη ευχαρίστησε τον Αλέξη Παπαχελά και τον Γιώργο Αράπογλου, με τον δημοσιογράφο να αποχαιρετά την Σία Κοσιώνη πυροδοτώντας τις φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο να αποχωρεί από κανάλι του Φαλήρου.

“Ευχαριστούμε, εις το επανιδείν” απάντησε ο Αλέξης Παπαχελάς με τη Σία Κοσιώνη να λέει “ούτως ή άλλως” κουνώντας το κεφάλι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Σία Κοσιώνη: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τη λήξη συνεργασίας

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη, έπειτα από μια μακρά και ιδιαίτερα σημαντική διαδρομή 20 ετών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συμπόρευσης, η Σία Κοσιώνη συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση της δημοσιογραφικής ταυτότητας του σταθμού, καλύπτοντας με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα σημαντικά γεγονότα.

Η παρουσία της ως anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ TV συνδέθηκε με κομβικές στιγμές της εσωτερικής και διεθνούς επικαιρότητας, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα στο δημοσιογραφικό έργο του καναλιού. Η συμβολή της στην υψηλή αξιοπιστία του σταθμού και την εμπιστοσύνη του κοινού υπήρξε καίρια.

Ξεχώρισε για την ακεραιότητα, το ήθος και το υψηλό επίπεδο της δημοσιογραφικής της κρίσης.

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την προσφορά της και της εύχεται κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά και προσωπικά της βήματα.

Ο Όμιλος συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, επενδύοντας στην ποιότητα της ενημέρωσης και ενισχύοντας διαρκώς την παρουσία του στο σύγχρονο τηλεοπτικό και ψηφιακό περιβάλλον.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, ιδιοκτήτης και μέτοχος του Ομίλου, δήλωσε:
“Στα 20 χρόνια παρουσίας της στο κανάλι του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα που συνδέθηκαν σταθερά με την ενημερωτική πορεία του σταθμού και με σημαντικές στιγμές της επικαιρότητας. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων, κλήθηκε να διαχειριστεί ιδιαίτερα απαιτητικές ειδησεογραφικές συνθήκες, τις οποίες αντιμετώπισε πάντα με ψυχραιμία και αίσθηση ευθύνης. Την ευχαριστώ και της εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέξει να κάνει από εδώ και πέρα.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα