So you think you can dance: Ο Ι. Μελισσανίδης στην κριτική επιτροπή

So you think you can dance: Ο Ι. Μελισσανίδης στην κριτική επιτροπή
The handover ceremony of the Olympic Flame for the XXXI summer Olympic games "Rio 2016" in Athens on April 27, 2016 / O 31 27 , 2016 SOOC

Το talent show χορού επιστρέφει στη μικρή οθόνη με κριτική επιτροπή ολυμπιακών προδιαγραφών. Πότε κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1

Δέκα χρόνια από την πρεμιέρα του στην ελληνική τηλεόραση, το δημοφιλές talent show επιστρέφει από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το So you think you can dance αποτέλεσε ένα από τα πιο επιτυχημένα από πλευράς τηλεθέασης κόνσεπτ τα τελευταία χρόνια και το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να το εντάξει στο πρόγραμμά του, αμέσως μετά το Πάσχα. Οι υπεύθυνοι του σταθμού δούλεψαν σκληρά το τελευταίο διάστημα και έφτιαξαν μια εντυπωσιακή κριτική επιτροπή, ολυμπιακών διαστάσεων.

 

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του “So You Think You Can Dance” είναι οι  Κωνσταντίνος Ρήγος, Πάνος Μεταξόπουλος, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννης Μελισσανίδης. Πέντε προσωπικότητες, με τεράστια εμπειρία στον καλλιτεχνικό χώρο και μεγάλη αγάπη για το χορό, μαζί για πρώτη φορά στην τηλεόραση, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη καθοδήγηση στους υποψήφιους και υπόσχονται να μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές.

 

Καθήκοντα παρουσιάστριας αναλαμβάνει η Δούκισσα Νομικού, που γνωρίζει από μεγάλα show από τη θητεία της στο DWTS.

Τεράστια συμμετοχή

Το “So You Think You Can Dance”, από τη μέρα ανακοίνωσης των συμμετοχών έχει λάβει περισσότερες από 3.000 υποψηφιότητες ατόμων που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.  Η διαδικασία ανάδειξης του νικητή χωρίζεται σε τρεις διαγωνιστικές φάσεις, τις Auditions, τα Bootcamps και τα Live.

Auditions – 1η διαγωνιστική φάση:

Στη διάρκεια των Αuditions, θα παρακολουθήσουμε πάνω από 200 διαγωνιζόμενους, οι οποίοι μπροστά στην κριτική επιτροπή, παρουσίασαν τις χορογραφίες τους διεκδικώντας μία θέση στα live του “So You Think You Can Dance”. Από τις Auditions, στη διαγωνιστική φάση των Βootcamps περνούν οι μισοί, δηλαδή 100 χορευτές. Οι Auditions πραγματοποιήθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Βootcamps – 2η διαγωνιστική φάση:

Στη 2η διαγωνιστική φάση των Bootcamps, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει καθώς οι υποψήφιοι διαγωνίζονται σε όλα τα είδη χορού και περνούν από πολλές και διαφορετικές χορευτικές δοκιμασίες. Παράλληλα οι κριτές καλούνται να αποφασίσουν ποιοι θα περάσουν στην επόμενη φάση. Κατά τη διάρκεια των Bootcamps θα παρακολουθήσουμε τα performances των υποψηφίων και όλη  τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από τους κριτές για να δώσουν στους καλύτερους 20 χορευτές το πολυπόθητο εισιτήριο για τα live του show. Τα Bootcamps όπως και τα Auditions πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Live – 3η διαγωνιστική φάση:

Οι 20 καλύτεροι χορευτές (10 γυναίκες & 10 άνδρες) που πέρασαν με επιτυχία τη φάση των Bootcamps περνούν στη φάση των Live και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να μας καταπλήξουν με τις χορευτικές τους ικανότητες και να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο του καλύτερου Έλληνα χορευτή.

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε όλα τα είδη χορού από κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό (Jazz-Μοντερνο), Latin – Ballroom, Hip Hop, Break Dance, παραδοσιακούς Χορούς, Oriental, και διάφορα άλλα είδη χορού που βασίζονται στη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Θα μας αποδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες με χορογραφίες που θα μας κόψουν την ανάσα. Όλοι χορεύουν για ένα σκοπό: Να κατακτήσουν τη θέση του καλύτερου Έλληνα χορευτή. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τηλεθεατές που ψηφίζουν τον αγαπημένο τους χορευτή μέχρι και τον τελικό που θα έχουμε την ανακήρυξη του νικητή.

Ραντεβού στην πρεμιέρα, την Πέμπτη 20 Απριλίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

*κύρια φωτό άρθρου sooc

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα