So You Think You Can Dance: Το τρέιλερ του talent show θα σε βάλει στο χορό

So You Think You Can Dance: Το τρέιλερ του talent show θα σε βάλει στο χορό

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 σημαίνει την έναρξη των χορών σε ένα show που υπόσχεται να καταπλήξει το τηλεοπτικό κοινό. Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ για την πρεμιέρα του "Dance" την Παρασκευή 21 Απριλίου (vid)

Ας αρχίσουν οι χοροί… ένα talent show υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών αναμένεται να φέρει στην ελληνική τηλεόραση ο ΑΝΤ1. Έπειτα από μια φαντασμαγορική παρουσίαση των συντελεστών της εκπομπής τη Μεγάλη Δευτέρα, στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού και το κτίριο 54, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο μέρος του διαγωνισμού χορού, το κανάλι του Αμαρουσίου έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του So You Think You Can Dance.

 

Ένα τρέιλερ στο οποίο παρουσιάζονται πέντε διαφορετικές και αναγνωρισμένες στο χώρο τους, προσωπικότητες, οι οποίες και θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή του show.

 

Από τον σκηνοθέτη και χορογράφο Κων/νο Ρήγο, στον χορευτή Πάνο Μεταξόπουλο, την Ελένη Φουρέιρα, τον χορευτή και παλαιότερο νικητή του διαγωνισμού Ιβάν Σβιτάιλο, ως τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, Ιωάννη Μελισσανίδη.

Δείτε το τρέιλερ:

Από το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού, οι πέντε κριτές μίλησαν σε δημοσιογράφους για την απόφασή τους να βρεθούν στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Κοινός παρανομαστής όλων, η αγάπη για το χορό, με τον οποίο έρχονται σε επαφή, καθένας από διαφορετικό “μετερίζι”.

 

Εξάλλου, από όλους ακούσαμε πως το επίπεδο χορευτικής δεινότητας των Ελλήνων έχει ανέβει θεαματικά τα τελευταία χρόνια. Ανάμεσα στις 3.000 συμμετοχές, οι κριτές παρακολούθησαν ανθρώπους με πάθος για το χορό, ταλέντο και πολύ όρεξη για δουλειά.

 

Η διαδικασία καταλήγει στους 200 περίπου διαγωνιζόμενους, από τους οποίους στην επόμενη φάση θα βρεθούν οι μισοί. Οι 100 πρώτοι αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να καταλήξουν στην τελική φάση του διαγωνισμού και τα LIVE.

 

10 αγόρια και 10 κορίτσια θα είναι εκείνα που κάθε εβδομάδα θα προσπαθούν να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό πως αξίζουν τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα χορευτή και να φύγουν με το χρηματικό έπαθλο των 50.000€.

Ο χορός ξεκινά την Παρασκευή 21 Απριλίου, στις 21.00 από τον ΑΝΤ1

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα