Σόφη Ζαννίνου: Αποκάλυψε την ηλικία της στον “αέρα” – “Έχω γενέθλια και θα τα γιορτάσω με το καινούργιο μας σκυλί”

Σόφη Ζαννίνου: Αποκάλυψε την ηλικία της στον “αέρα” – “Έχω γενέθλια και θα τα γιορτάσω με το καινούργιο μας σκυλί”
Σόφη Ζαννίνου papadakispress

Η αποκάλυψη της Σόφης Ζαννίνου για την ηλικία της. Όσα είπε για το ιδιαίτερο επάγγελμα του παππού της.

Η Σόφη Ζαννίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”, με τη γνωστή ηθοποιό να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ότι την Τρίτη (16/5) είναι τα γενέθλιά της και πώς σκοπεύει να τα γιορτάσει μαζί με την κόρη της και το καινούργιο τους σκυλί.

“Μπαίνω στα 73. Θα τα γιορτάσω με την κόρη μου και το καινούργιο μας σκυλί”, τόνισε η Σόφη Ζαννίνου η οποία πρόσθεσε ότι χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι τα Τρίκαλα για να το αποκτήσει.

Στη συνέχεια η Σοφία Ζαννίνου μίλησε για το… ιδιαίτερο επάγγελμα του παππού της. Ο παππούς μου όταν ήρθε με τον διωγμό από την Κωνσταντινούπολη, ήταν λαθρέμπορος και πουλούσε πετράδια και διάφορα άλλα. Ο πατέρας μου μού είπε ότι είχε κι αλυσίδα εστιατορίων ο παππούς για κάλυψη για τα λαθραία. Έκανε τον εστιάτορα. Είχε ένα μπαστούνι ασημένιο, το οποίο ήταν κούφιο. Ο παππούς μου έλεγε στον πατέρα μου πήγαινε αυτό το μπαστούνι στον Φώτη π.χ., το έπαιρνε κι έκανε το βαποράκι”, είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Το μπαστούνι είχε μέσα ό,τι μπορείς να φανταστείς. Δράκους. Έγινε ο διωγμός, ήρθαν εδώ. Το μόνο που μπόρεσαν να πάρουν είναι λίρες κι έφτιαξε η γιαγιά μου μία ζώνη με θήκες για τις λίρες. Έμειναν εκεί όλα τα υπάρχοντα. Πείνα, δυστυχία. Ήρθαν εδώ κι έπρεπε να δουλέψει. Επειδή είχε αυτό το ταλέντο… Ο πατέρας μου στην αρχή ήταν αστυνομικός στην δίωξη ναρκωτικών”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα