Σώτης Βολάνης: “Είδα θανάτους. Δίπλα μου ήταν το παιδί και έφυγε από τη ζωή”

Σώτης Βολάνης: “Είδα θανάτους. Δίπλα μου ήταν το παιδί και έφυγε από τη ζωή”
Ο Σώτης Βολάνης στο The 2night show ΑΝΤ1

Ο γνωστός τραγουδιστής Σώτης Βολάνης μίλησε για τις 17 μέρες που νοσηλεύτηκε με κορονοϊό στο νοσοκομείο, περιγράφοντας την τρομακτική εμπειρία του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 ήταν ο γνωστός τραγουδιστής Σώτης Βολάνης, ο οποίος μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο, αλλά και για το πόσο του έχει λείψει η δουλειά του τα τελευταία χρόνια.

“Πέρασα πολύ δύσκολα με τον κορονοϊό, στενοχώρια και κλάμα. Πέρασα 17 ημέρες μέσα στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών. Το πέρασα πολύ δύσκολα, ήταν πνευμονία κι ήμουν για εντατική. Με έπιασε μέσα στις γιορτές κι είχα πυρετό. Μου είπε η μάνα μου να κάνω τεστ και δεν είχα και γεύση. Πήγα στο νοσοκομείο κι ήταν full. Μόλις τους είδα λέω “να υπογράψω να φύγω”, αλλά πού να πας; Τελικά με πήγαν επάνω για θεραπείες”, περιέγραψε ο Σώτης Βολάνη και συνέχισε:

Είδα θανάτους δίπλα μου. Δίπλα μου ήταν το παιδί και έφυγε από τη ζωή! Κάνω την προσευχή μου και λέω “Θέε μου ευχαριστώ που έφυγα και με έκανες καλά”. Τα 35 χρόνια που είμαι στη νύχτα δεν “φτουράνε” τίποτα μπροστά στις 17 ημέρες που ήμουν στο νοσοκομείο. Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει υγεία. Πρώτα από όλα να έχουμε την υγεία μας και μετά όλα τα άλλα”.

Ο Σώτης Βολάνης δήλωσε, επίσης, πως λόγω της πανδημίας, έχει να δουλέψει 2 χρόνια και 3 μήνες, ενώ παραδέχτηκε πως λόγω του διαστήματος αποχής ξέχασε τους στίχους σε πρόσφατη εμφάνισή του.

“Πήγα στην Κύπρο να τραγουδήσω και από το άγχος μου ξέχασα τα λόγια μου, ξέχασα τους στίχους. Αλλά, εντάξει, στα 10 λεπτά, μπήκα στο κλίμα. Δύο χρόνια τώρα μας ισοπέδωσε ο κορονοϊός, αλλάέγραψα κάποια τραγούδια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα