Σπυριδούλα: “Είμαι η Ελληνίδα MasterChef, απλώς δεν πήρα τα λεφτά”

Σπυριδούλα: “Είμαι η Ελληνίδα MasterChef, απλώς δεν πήρα τα λεφτά”

Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή του φετινού MasterChef, Μανώλη Σαρρή, αλλά και της Σπυριδούλας, που έχασε για τρεις βαθμούς τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef και τα 50.000. Γνωρίστε τη μαμά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ο μεγάλος τελικός του φετινού MasterChef ανέδειξε ως νικητή τον Μανώλη Σαρρή, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000.

Η Σπυριδούλα, που διεκδικούσε μαζί του την πρώτη θέση, δεν τα κατάφερε, παρά το γεγονός ότι είχε τρομερή αυτοπεποίθηση και ήθελε πάρα πολύ να είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Οι δύο φιναλίστ έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις μετά τον τελικό και, επιτέλους, τους είδαμε πιο χαλαρούς και άνετους από ποτέ, ενώ απάντησαν σε ερωτήσεις που θέλαμε καιρό να τους κάνουμε.

Μετά τον τελικό έγινε ένα μεγάλο πάρτυ στο πλατό του Star, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας σύστησε τη μητέρα του, οι συγγενείς των φιναλίστ μίλησαν στη κάμερα και οι παίκτες χόρεψαν.

Στις πρώτες δηλώσεις της η Σπυριδούλα αναφέρθηκε στον “πόλεμο” που δέχτηκε από έξω για τις κατά καιρούς “κακίες” της μέσα στο παιχνίδι, στο πώς αισθάνεται που δεν κέρδισε, αλλά και στον αρραβωνιαστικό της.

“Είμαι νικήτρια, δεν πήρα απλά τα λεφτά. Εκεί που ήθελα να φτάσω έφτασα, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να θέλω. Είμαι η Ελληνίδα MasterChef, είμαι αυτή που έφτασε στον τελικό, δεν πήρα απλά τα λεφτά, είναι η μοναδική διαφορά. Το έχω ζήσει από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία πάρα πολύ, δεν θα άλλαζα τίποτα. Θα άλλαζα μόνο κάποιες στιγμές που είπα κάποια πράγματα πάνω στον αυθορμητισμό, τα οποία ήταν προσβλητικά για κάποια παιδιά. Ζήτησα συγγνώμη, τα έχουμε ξεκαθαρίσει μεταξύ μας.

Μας βλέπετε μιάμιση ώρα κι εμείς κάνουμε γυρίσματα 18 ώρες, οπότε είναι πολύ δύσκολο να γνωρίσεις έναν άνθρωπο. Βλέπατε κάποια στιγμιότυπα με νεύρα, με φωνές, με τσακωμούς… Εγώ γενικά είμαι πολύ έντονος χαρακτήρας και δεν μπορώ να τα κρύψω όλα αυτά. 21 άτομα μπήκαμε μέσα για να κερδίσουμε, απλά εγώ το είπα. Σταυρώστε με που είπα ότι θέλω να κερδίσω. Δεν είπα ότι θέλω να σκοτώσω κάποιον για να κερδίσω, είπα ότι θέλω να κερδίσω. Στη μέση του διαγωνισμού τα είδα λίγο σκούρα γιατί δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολα.

Δεν ήταν εδώ ο αρραβωνιαστικός μου. Είναι μυστικό, είναι έκπληξη. Ήρθε, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει κι έφυγε. Περιμένω τον γάμο, θα δούμε. Ο Ιούνιος είναι πολύ νωρίς, δεν προλαβαίνω”.

Ο Μανώλης, ο μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef, εξέφρασε την χαρά του, τη συγκίνηση, αλλά και την υπερηφάνεια του λέγοντας;

“Προσπάθησα αρκετά να δείξω ότι δεν είμαι αυτός ο αλαζόνας με την έπαρση. Ήθελα να δείξω ότι ξέρω να μαγειρεύω πέντε πράγματα. Έβαλα το κεφάλι κάτω, δούλεψα, πάλεψα. Νιώθω και λίγο περήφανος για τον εαυτό μου που τα κατάφερα. Έφυγαν και λίγα δάκρυα.

Η μητέρα του δήλωσε: “Αισθάνθηκα περήφανη, τον αγαπώ, τον στηρίζω, είναι το μοναχοπαίδι μου, ο γιος μου, η ζωή μου” , ενώ ο πατέρας του είπε πως το στοιχείο εκείνο που κατάφερε να τον πάει στον τελικό ήταν το πείσμα του.

Στο μεταξύ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας σύστησε τη μητέρα του…

…ενώ οι χοροί δεν έλειψαν από τον μεγάλο τελικό

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα