Σταμάτης Κωβαίος: Ήμουν στο MasterChef με κολπική μαρμαρυγή – Νοσοκομείο θα αναλάβει την επέμβαση καρδιάς

Σταμάτης Κωβαίος: Ήμουν στο MasterChef με κολπική μαρμαρυγή – Νοσοκομείο θα αναλάβει την επέμβαση καρδιάς

Ο παίκτης του MasterChef μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη για το πρόβλημα υγείας του, το οποίο αποκάλυψε στο παιχνίδι λίγο προτού αποχωρήσει, αλλά και για τα χειρουργεία που έκανε στην εφηβεία του.

Ο Σταμάτης Κωβαίος, τον οποίον γνωρίσαμε ως παίκτη στο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” της Ελεωνόρας Μελέτη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρόβλημα υγείας του, το οποίο αποκάλυψε στο παιχνίδι λίγο προτού φύγει, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία του ως παιδί, για διαφορετικό θέμα.

Είπε χαρακτηριστικά:

“Αυτό μου συνέβη πριν τρία χρόνια περίπου. Είναι κολπική μαρμαρυγή. Είναι μια αρρυθμία στην καρδιά. Η καρδιά φτιάχνει άλλο ένα κέντρο, πέρα απ’ αυτό που υπάρχει και χτυπάει άρρυθμα. Χτυπάνε και τα δύο κέντρα μαζί, οπότε δεν χτυπάσει σωστά, και έχεις και πάρα πολλούς παλμούς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην αισθάνεσαι πάρα πολύ καλά και να έχεις κόπωση. Από τους τρεις μήνες που έμεινα στο παιχνίδι, τους δύο περίπου είχα μαρμαρυγή. Με κούρασε λίγο.

Υπάρχει ένα νοσοκομείο, το οποίο μετά το παιχνίδι μου είπε ότι θα αναλάβει όλη αυτή τη διαδικασία για να μου κάνει την εγχείρηση αυτή, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω ποιο είναι.

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας μου χρειάστηκε να κάνω 7 χειρουργεία σε 1,5 χρόνια. Είχα σκωληκοειδίτιδα, έπαθα περιτονίτιδα και έσπασε. Μετά πάθαινα συνέχεια μολύνσεις, δεν έκλεινε η πληγή και αναγκάστηκα να κάνω 7 χειρουργεία για να μπω σε σειρά, μου επηρέασε και το συκώτι. Πέμπτη και έκτη δημοτικού πήγα πολύ αραιά σχολείο.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα