Στέλιος Μάινας: Η απρόσμενη αποκάλυψη για το “Νησί” που θα συζητηθεί

Στέλιος Μάινας: Η απρόσμενη αποκάλυψη για το “Νησί” που θα συζητηθεί

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την αγάπη του για τη θάλασσα και για την ιστορία του επώνυμού του που αποτελεί επιλογή του προπάππου του. Παράλληλα μίλησε για τον ρόλο του στο Νησί και για την οικογένειά του.

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός Στέλιος Μάινας βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά “Το νησί” προχωρώντας μάλιστα σε μια αποκάλυψη για τον δικό του ρόλο, του Γιώργη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μάινας δε δίστασε να αποκαλύψει πως η επιλογή του ρόλου ήταν αποκλειστικά δική του καθώς οι δημιουργοί τον προόριζαν για άλλο ρόλο!

“Πρέπει να πω ότι ήταν δική μου επιμονή ο Γιώργος, προσωπική” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Μάινας. “Ήθελαν να μου δώσουν τον ρόλο του δημάρχου” πρόσθεσε.

“Εμένα μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος. Μου άρεσε αυτή η μοναξιά του, είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο ο Γιώργης. Ήταν μια βιβλική φιγούρα. Επίσης, πρέπει να πω, ότι εγώ συνέβαλα στη δημιουργία αυτής της βιβλικής φιγούρας. Στην αρχή ο σκηνοθέτης μου λέει, “ξέρεις θα πρέπει να κουρέψεις το μούσι όμως γιατί την δεκαετία του 30 και του 40 δεν είχαν μούσι αλλά μουστάκι οι ψαράδες”. Αγόρι μου, του λέω, πρέπει να φτιάξουμε βιβλική φιγούρα για να ταυτίζεται ο κόσμος. Όντως, οι ψαράδες δεν είχαν μούσι αλλά μουστάκι, ε θα ‘χω εγώ είπα και έτσι τον έπεισα”, σημείωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

“Η επιτυχία του Νησιού, πέρα από τους ηθοποιούς, οφείλεται κατά πολύ μεγάλο βαθμό στη δουλειά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Όπως επίσης είχαμε συγκλονιστική φωτογραφία και οργάνωσαν ένα καθεστώς κινηματογραφικό για την τηλεόραση”, συμπλήρωσε ο Στέλιος Μάινας.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμη στην οικογένειά του, λέγοντας πως το επώνυμό του δεν είναι το κανονικό και πως προέρχεται από ορολογία ναυτικών, που σημαίνει “αφήνω τα πανιά”. Το επώνυμο αυτό το είχε επιλέξει ο προπάππους του, επίσης ναυτικός, όπως είναι και παραδοσιακά όλη του η οικογένεια.

“Μόνο εγώ και ο αδερφός μου γλιτώσαμε από αυτή τη παράδοση. Οι ναυτικοί φεύγουν για καιρό από το σπίτι τους. Ο αδερφός μου ήταν ο αντικαταστάτης του πατέρα μου, όταν αυτός έλειπε στη θάλασσα. Ο πατέρας ερχόταν μία φορά τον χρόνο. Οι γονείς μου χώρισαν μετά και τον έβλεπα αραιά”, αποκάλυψε ο Μάινας, που ωστόσο έχει κι αυτός μία ιδιαίτερη σχέση με τη θάλασσα, καθώς είπε πως κάνει καταδύσεις.

“Αγαπάω τη θάλασσα και είμαστε η χώρα με την ωραιότερη θάλασσα στον κόσμο. Έχουμε εξαιρετικούς βυθούς. Δεν είναι επικίνδυνο σπορ αν ακολουθείς τους κανόνες. Είναι μία εξερεύνηση της θάλασσας, αλλά και του ίδιου σου του εαυτού”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Μεν και οι Δεν ήταν ένα μεγάλο στοίχημα την εποχή εκείνη

Ο Στέλιος Μάινας μαζί με τον Γιάννη Στάνκογλου και τη Ρένα Μόρφη πρωταγωνιστούν στην ταινία “Φαντασία”, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Αλέξη Καρδαρά, η οποία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 28 Νοεμβρίου.

Μια ταινία που αποτελεί φόρο τιμής στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι της δεκαετίας του ’90.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα