Stranger Things σεζόν 3: Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε και κόβει την ανάσα

Stranger Things σεζόν 3: Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε και κόβει την ανάσα
Το Stranger Things επιστέφει για τρίτη σεζόν στις 4 Ιουλίου

Οι πρωταγωνιστές της σειράς φαινόμενο επιστρέφουν ως έφηβοι πλέον και μας προϊδεάζουν για ένα καλοκαίρι γεμάτο μυστήριο, τρόμο και σασπένς. Το καλοκαίρι του 1985... έρχεται στις 4 Ιουλίου.

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την 3η σεζόν του Stranger Things μόλις κυκλοφόρησε, θυμίζοντας στους απανταχού φαν γιατί η σειρά αυτή έγινε φαινόμενο και ανοίγοντάς τους την όρεξη για το νέο επόμενο κεφάλαιο των περιπετειών της παλιοπαρέας των πιτσιρικάδων στο Χόκινκς της Ιντιάνα.

Όλα τα απαραίτητα συστατικά είναι εδώ. Και μυστήριο. Και τρόμος. Και επιστημονική φαντασία. Και 80’s νοσταλγία. Βρισκόμαστε πλέον στα μέσα της δεκαετίας του ’80, στο 1985 για την ακρίβεια, στο τέλος των μαθημάτων για τις καλοκαιρινές διακοπές και το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι οι μικροί πρωταγωνιστές της σειράς φαινόμενο των αδελφών Ντάφερ δεν είναι πλέον τόσο… μικροί, αλλά είναι εμφανές ότι έχουν μπει για τα καλά στην εφηβεία.

Το καταλαβαίνουν άλλωστε και οι ίδιοι: «Δεν είμαστε πια παιδιά. Θέλω να πω, τι νομίζατε; Πως θα καθόμασταν όλη μέρα στο υπόγειο παίζοντας παιχνίδια για την υπόλοιπη ζωή μας;», ακούγεται να λέει σε μία χαρακτηριστική σκηνή ο Μάικ.

Και μπορεί το σχολείο να τελείωσε, η πισίνα να άνοιξε, το κύμα της aerobic να σαρώνει τα πάντα και η μόδα να θέλει πιο φράντζα, βάτα και φλουό χρώματα από ποτέ, ο τρόμος όμως εξακολουθεί να στοιχειώνει για τα καλά την μικρή πόλη του Χόκινς και ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει και πάλι την εμφάνισή του και να πάρει την εκδίκηση που ζητά.

Για όλα αυτά πρέπει να κάνουμε υπομονή ως τις 4 Ιουλίου οπότε ο νέος κύκλος κάνει πρεμιέρα στο Netflix, με την ελπίδα ότι τα οκτώ επεισόδια της νέας σεζόν θα μας ανταμείψουν για την μεγάλη αναμονή…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα