Survivor 2024: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που ακούγονται – Οι επιστροφές

Διαβάζεται σε 2'
Survivor
Survivor ΣΚΑΙ

Το Survivor 2024 είναι γεγονός και ήδη ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τα ονόματα των παικτών. Αναφορές για επιστροφές παλιών παικτών που είχαν αποβληθεί.

Επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά το Survivor στον ΣΚΑΙ, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες, μέσα από το trailer που ανέβηκε στα social media του σταθμού.

Παρουσιαστής θα είναι ξανά ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μοιράστηκε και ο ίδιος το πρώτο trailer στους λογαριασμούς του, “προδίδοντας” έτσι ότι θα είναι στο τιμόνι του επιτυχημένου ριάλιτι επιβίωσης.

Την ίδια στιγμή, τα πρώτα δημοσιεύματα που κάνουν αναφορές στους παίκτες και στις παίκτριες που θα δούμε στο Survivor 2024 έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, ενώ οι συζητήσεις στα τηλεοπτικά πάνελ έχουν αρχίσει να “φουντώνουν”.

Survivor 2024: Τα πρώτα ονόματα που συζητιούνται

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αρκετές από τις ψυχαγωγικές εκπομπές ασχολήθηκαν με το θέμα των συμμετοχών, ενώ ακούστηκαν και κάποιο ονόματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”, δεν θα είναι Survivor All Star, ωστόσο, μάλλον θα δούμε παλιούς παίκτες, οι οποίοι είχαν αποβληθεί σε περασμένους κύκλους.

Ανάμεσα στα ονόματα αυτά, είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα. Επίσης, ακούγεται το όνομα του Τριαντάφυλλου.

Την ίδια στιγμή, μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου”, έγινε γνωστό πως ο Άρης Σοϊλέδης δέχτηκε πρόταση και είπε το “ναι”, ενώ αποκαλύφθηκε πως και η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει ήδη συμφωνήσει.

Υπενθυμίζεται πως πέρυσι, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε διαμάχη με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ωστόσο, αργότερα η παίκτρια δήλωσε πως τα έχουν βρει μεταξύ τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα