Survivor 2024: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Κλάματα στην μονομαχία

Διαβάζεται σε 1'
Κλάματα στο Survivor
Κλάματα στο Survivor Glomex

Ανατροπή στο Survivor 2024 στο επεισόδιο της Τετάρτης. Αυτός ο παίκτης εγκατέλειψε οριστικά τον Άγιο Δομίνικο.

Με το τελευταίο επεισόδιο της τρέχουσας εβδομάδας επέστρεψε το Survivor 2024 το βράδυ της Τετάρτης (31/01), στο οποίο έλαβε χώρα και η αποχώρηση.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι εξής: ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο Rob James Seymour, ο Σωτήρης Λαμάϊ και ο Αλέξης Παππάς.

Οι τέσσερις άντρες του Survivor 2024 συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό για να μπουν στον στίβο της μάχης και να βάλουν τα δυνατά τους για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο Αλέξης Παππάς ήταν αυτός που αποφάσισε τον τελικό στόχο της μονομαχίας, καθώς είχε καλύτερα στατιστικά από τους υπόλοιπους.

Ο ηθοποιός και μοντέλο έφτασε γρήγορα τις απαραίτητες νίκες, με αποτέλεσμα να αφήσει τους Rob James Seymour, Σωτήρη Λαμάϊ και Σταμάτη Ταλαδιανό να μάχονται μεταξύ τους.

Τελικά, ο παίκτης που έμεινε πίσω με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ήταν Σωτήρης Λαμάι, ο οποίος, μάλιστα έχασε στον πόντο από τον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Μετά την νίκη του, ο Σταμάτης ξεκίνησε να κλαίει με αναφιλητά, ενώ με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε ο Σωτήρης Λαμάι, τονίζοντας πως ο συμπαίκτης του άξιζε να μείνει περισσότερο από τον ίδιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα