Survivor 2024: Η θεαματική έναρξη, οι ανακοινώσεις Λιανού και η ήττα Δαλάκα

Διαβάζεται σε 4'
Survivor 2024
Survivor 2024 ΣΚΑΙ

Βράχηκαν “με το καλημέρα” οι παίκτες του Survivor 2024. Οι νέοι κανόνες του παιχνιδιού και το πρώτο αγώνισμα επάθλου για φέτος. Ποιοι κέρδισαν.

Πρεμιέρα έκανε στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (07/01) το Survivor, που επέστρεψε για 7η χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Τα πρώτα πλάνα από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο “καλωσόρισαν” τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης στο φετινό ταξίδι, το οποίο αναμένεται συναρπαστικό.

Μεγάλες ανατροπές, ανανεωμένοι στίβοι μάχης, νέοι κανόνες αλλά και νέοι χαρακτήρες που διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου Survivor ήρθαν από απόψε στην οθόνη μας, για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον στα ύψη.

Φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς και ο Γιώργος Λιανός εξήγησε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τι αλλάζει πλέον στους κανόνες του Survivor:

“Σας καλωσορίζω στην 7η σεζόν του Survivor. Το Survivor ξεκίνησε σαν ένα μικρό κοινωνικό πείραμα και σύντομα έγινε το πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης που έχει γίνει ποτέ στην τηλεόραση. Απαιτεί πνευματική διαύγεια, σωματική ικανότητα και να μπορείς να συμβιώσεις με μια ομάδα ανθρώπων που βλέπεις για πρώτη φορά στη ζωή σου. Αυτή τη σεζόν αποφασίσαμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Αλλάζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού. Πλέον ένας παίκτης δεν θα αποχωρεί από την ψηφοφορία του κοινού, αλλά μόνο αν ηττηθεί σε μία μονομαχία. Η μοίρα των παικτών περνάει στα δικά τους χέρια. Το παιχνίδι γίνεται πιο στρατηγικό, πιο ανταγωνιστικό, πιο ενδιαφέρον”.

Survivor 2024
Survivor 2024 ΣΚΑΙ

Survivor 2024: Εντυπωσιακή έναρξη – Έπεσαν από ελικόπτερο

Στη συνέχεια, οι 20 παίκτες επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερα της παραγωγής. Πέταξαν πάνω από τη θάλασσα, μέχρι που έφτασαν κοντά στο νησί όπου θα κληθούν να επιβιώσουν το επόμενο διάστημα. Οι παίκτες πήδηξαν μέσα στο νερό και στη συνέχεια κολύμπησαν έως ότου να φτάσουν στην στεριά.

Survivor 2024: Η ανακοίνωση του Λιανού στους 20 παίκτες

Κατά την άφιξή τους στην παραλία, τους καλωσόρισε ο Γιώργος Λιανός, που επανέλαβε τους νέους κανόνες:

“Πριν ξεκινήσουμε την γνωριμία μας θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι το οποίο ίσως και να το έχετε καταλάβει. Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς. Νέοι κανόνες στους οποίους καλείστε όλοι να ανταπεξέλθετε. Και οι νέοι παίκτες αλλά και οι παίκτες που ήδη έχουν παίξει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει πια ψηφοφορία κοινού. Δεν υπάρχουν sms, δεν υπάρχουν τηλέφωνα για να σας κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι. Εδώ πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την καλή αγωνιστική σας κατάσταση αλλά και τη στρατηγική σας.

Ο παίκτης ή η παίκτρια, που θα αποχωρεί, θα αποχωρεί μέσα από μια μονομαχία. Για να φτάσει όμως σε αυτή τη μονομαχία θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από την ομάδα του. Άρα χρειάζεται διπλωματία, στρατηγική για να είστε απαραίτητοι στην ομάδα σας και πολύ καλή φυσική κατάσταση και αγωνιστικότητα αν φτάσετε στο σημείο να είστε υποψήφιοι προς αποχώρηση για να παραμείνετε στο παιχνίδι. Πλέον το παιχνίδι βρίσκεται αποκλειστικά στα δικά σας χέρια, εσείς ορίζετε την μοίρα σας στο Survivor”.

Survivor 2024: Οι νικητές του πρώτου αγωνίσματος

Οι 20 παίκτες έκαναν κυριολεκτικά την πρώτη τους βουτιά στα βαθιά κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη του παιχνιδιού, με το πρώτο αγώνισμα επάθλου. Η ομάδα που θα κατάφερνε να συνεργαστεί καλύτερα και να φέρει αποτέλεσμα, θα πήγαινε στην παραλία της έχοντας στα χέρια της το πολυπόθητο… τσακμάκι.

Νικητές του πρώτου στίβου μάχης, που είχε την δική του δυσκολία αφού ήταν υδάτινος, αναδείχθηκαν οι Μαχητές! Έτσι, θα μπορέσουν να ζεσταθούν, να στεγνώσου τα βρεγμένα τους ρούχα και να μαγειρέψουν.

Ο Γιώργος Λιανός σχολίασε το γεγονός ότι η έμπειρη Κατερίνα Δαλάκα έχασε από τον Φάνη Μπολέτση, με την ίδια να εκφράζει την απογοήτευσή της.

“Συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια και στον Φάνη. Νιώθω απογοήτευση που δεν κατάφερα να φέρω τους πόντους που έπρεπε και να κερδίσω το έπαθλο για την ομάδα μου. Είχα ξεκινήσει με άλλες βολές, μετά έκανα με το ένα χέρι, όπως έχω συνηθίσει εγώ. Κάθε χρόνο ξεκινάω με ήττα και μετά φέρνω νίκες, οπότε το παίρνω σαν γούρι και ελπίζω στον επόμενο αγώνα” είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα