Survivor 2024: Ο “εφιάλτης” του Φάνη βγήκε αληθινός – Η αναπάντεχη εξέλιξη

Διαβάζεται σε 1'
SURVIVOR
Survivor 2024 ΣΚΑΙ

Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται στη μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, όμως ένας τραυματισμός φέρνει τα πάνω κάτω στις ισορροπίες μεταξύ των δύο ομάδων.

Νέα εβδομάδα, νέες περιπέτειες για τους παίκτες του Survivor 2024, το οποίο επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (26/05) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Λιανός δίνει το σύνθημα για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας με τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας να υποδέχονται τους Τούρκους All Star και να ρίχνονται με πάθος στο στίβο μάχης, αφού κανείς δεν θέλει να διακινδυνεύσει μία υποψηφιότητα.

Όπως φαίνεται στο trailer του αποψινού επεισοδίου τα πράγματα δεν θα κυλήσουν ομαλά για τον Φάνη, ο οποίος στην πορεία του αγωνίσματος πέφτει με αποτέλεσμα να έρθει ξανά στην επιφάνεια ο τραυματισμός του στον ώμο.

Είχα αποφασίσει ότι οτιδήποτε και να συμβεί με το χέρι μου θα παραμείνω και θα το παλέψω“, ακούγεται να λέει στο trailer ο παίκτης των Μπλε, ο οποίος “λυγίζει” στον στίβο μάχης.

“Είμαι ρεαλιστής και σκέφτομαι ότι δεν ξέρω αν θα μπορώ να το κάνω με το ίδιο πάθος, με την ίδια τρέλα”, δηλώνει ενώπιον όλων ξεσπώντας σε κλάματα.

Survivor 2024: Δείτε το trailer της Κυριακής (26/05)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα