Survivor 3: Η Λάουρα Νάργες σε ρόλο – έκπληξη

Survivor 3: Η Λάουρα Νάργες σε ρόλο – έκπληξη

Η Λάουρα Νάργες με την Itir Εsen θα παρουσιάζουν μια εκπομπή στο Youtube, όπου θα σχολιάζουν όλα όσα θα γίνονται στο καινούργιο Survivor, σύμφωνα με βίντεο του Acunn.com.

Βρισκόμαστε μόλις μερικές μέρες πριν από την πρεμιέρα του Survivor 3, που φέτος θα έχει Έλληνες και Τούρκους παίκτες, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής. Οι πληροφορίες για την τρίτη σεζόν του Survivor ολοένα και αυξάνονται, ενώ οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη, δημιουργώντας αγωνία στους τηλεθεατές.

Μία απ’ αυτές είναι και το ότι η Λάουρα Νάργες, η όμορφη παρουσιάστρια που είχε λάβει μέρος στο Survivor 1, πρόκειται να “εμπλακεί” στο φετινό παιχνίδι, έχοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο. Σε βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι Acunn.com, που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την εταιρεία παραγωγής του Survivor, γίνεται γνωστό πως η Λάουρα Νάργες με την Itir Εsen θα παρουσιάζουν μια εκπομπή στο Youtube, όπου θα σχολιάζουν όλα όσα θα γίνονται στο καινούργιο Survivor.

Η περιγραφή του βίντεο αναφέρει τα εξής:

“Η αντίστροφη μέτρηση του Survivor Ελλάδα – Τουρκία έχει ξεκινήσει. Ο παλμός του μεγάλου αγώνα χτυπά σε αυτό το κανάλι! Εδώ και η πρώτη έκπληξη. Οι συνεντεύξεις των παικτών που θα αγωνιστούν στο Survivor θα βρίσκονται πολύ σύντομα κοντά σας. Τι γίνεται στην Ελλάδα, τι αποκαλύπτουν οι παίκτες κι άλλες πολλές πληροφορίες θα βρίσκονται στη διάθεσή σας αποκλειστικά μόνο από εμάς.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version