Survivor: Ακόμη δύο παίκτες έκλεψαν φαγητό – Η αντίδραση της παραγωγής

Survivor: Ακόμη δύο παίκτες έκλεψαν φαγητό – Η αντίδραση της παραγωγής
Γιώργος Λιανός Facebook / @Survivor Greece

Δύο παίκτες από την ομάδα των Μπλε έκλεψαν μικρή ποσότητα φαγητού από τους ανθρώπους που δουλεύουν στο Survivor All Star. Ποιοι ήταν, τι πήραν και τι έκανε η παραγωγή.

Δεν έχουν τέλος οι παραβάσεις στο φετινό Survivor All Star, άλλες μικρές και ασήμαντες, άλλες σοβαρές και με ποινές.

Η πιο συχνή είναι η κλοπή φαγητού, κάτι το οποίο έχουν κάνει πολλοί παίκτες κατά καιρούς, αφού η πείνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των Survivors.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό μας”, ακόμη δύο παίκτες προχώρησαν σε αυτό το “αδίκημα” και πρόκειται για τους Ηλία Γκότση και Ηλία Μπόγδανο, οι οποίοι έκλεψαν δύο φρυγανιές.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες έκλεψαν από μία φρυγανιά που βρήκαν από τους ανθρώπους που δουλεύουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Ηλίες δέχτηκαν επίπληξη από υψηλό στέλεχος της παραγωγής, αλλά δεν τους επιβλήθηκε κάποια ποινή, καθώς ήταν αμελητέας ποσότητας.

Μάλιστα, με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, η παραγωγή έκανε μια γενικότερη παρατήρηση σε όλους τους παίκτες, αλλά και μία παράκληση να μην ξανασυμβεί και αυτή να είναι η τελευταία φορά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν θα δούμε το συγκεκριμένα συμβάν σε κάποιο επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται πως μερικές μέρες πριν, η παραγωγή του Survivor τοποθέτησε αλυσίδες και λουκέτα στους κάδους απορριμμάτων, προκειμένου να αποτρέψει τους παίκτες από το να ψάχνουν για φαγητό σε αυτούς.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα