Survivor: Έβαλαν κλειδαριές στους… κάδους για να μην τρώνε αποφάγια οι παίκτες

Survivor: Έβαλαν κλειδαριές στους… κάδους για να μην τρώνε αποφάγια οι παίκτες
Survivor All Star instagram @survivorgreece

Η παραγωγή του Survivor All Star κλειδώνει με λουκέτα τους κάδους σκουπιδιών στον Άγιο Δομίνικο, ώστε να μην τρώνε οι παίκτες τα αποφάγια.

Με την κόκκινη ομάδα του Survivor All Star να έχει πάνω από δύο εβδομάδες να κερδίσει έπαθλο φαγητού, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με μια δύσκολη κατάσταση.

Οι προμήθειες τελειώνουν και οι δυνάμεις των κόκκινων φαίνεται να τους εγκαταλείπουν. Η Χριστίνα Κεφαλά, πρώην παίκτρια του Survivor All Star, βρέθηκε στην εκπομπή Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά, όπου και ανέφερε χαρακτηριστικά πως «πολλά παιδιά έψαχναν τους κάδους. Όντως το έχω δει και εγώ. Έψαχναν φαγητό, κάτι να πιουν, κάτι που να έχει απομείνει..».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, μετά τις καταγγελίες, η παραγωγή του Survivor τοποθέτησε αλυσίδες και λουκέτα στους κάδους απορριμμάτων, προκειμένου να αποτρέψει τους παίκτες από το να ψάχνουν για φαγητό σε αυτούς.

Συγκεκριμένα, οι κάδοι στις καλύβες των τεχνικών, των δημοσιογράφων, στους χώρους των αγώνων και στον χώρο μεταφοράς των παικτών θα φυλάσσονται πια και θα παραμένουν κλειδωμένοι.

Παρακάτω, το σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα