Survivor All Star: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι μετά την ξαφνική αποχώρηση

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι μετά την ξαφνική αποχώρηση
SKAI

Κλάματα και εντάσεις επικράτησαν στο συμβούλιο του Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (10/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και οι παίκτες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματά τους στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου αλλά και στους στίβους μάχης.

Μετά τη “βόμβα” για την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση, ήρθε ένας ακόμη αγώνας ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης. Αυτήν την φορά το αγώνισμα κέρδισαν οι Διάσημοι, με τους Μαχητές να αναγκάζονται να βγάλουν στον “τάκο” ακόμη δύο παίκτες.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος από τους Μαχητές, ενώ ο δεύτερος υποψήφιος ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος από τους Διάσημους.

Οι Μαχητές κλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης να κάνουν δύο ψηφοφορίες αφού από την πρώτη προέκυψε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία αποχώρησε οικοθελώς, αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες της.

Τελικά, μετά από μια δύσκολη διαδικασία ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους και δήλωσε πως οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα