Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε πριν το πάρτι της Ένωσης

Survivor All Star: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε πριν το πάρτι της Ένωσης
Survivor All Star glomex

Μεγάλη "μάχη" στον τελευταίο αγώνα επάθλου στο Survivor All Star την Πέμπτη. Ποιος παίκτης αποχώρησε λίγο πριν το πάρτι της Ένωσης.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star την Πέμπτη (20/04), μέσα από την συχνότητα ΣΚΑΪ, και οι ανατροπές ήταν πολλές.

Οι δύο ομάδες “ρίχτηκαν” στη μάχη διεκδικώντας ένα νέο έπαθλο φαγητού λίγο πριν το κρίσιμο συμβούλιο και την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί πριν το πάρτι της ένωσης.

Το έπαθλο φαγητού κέρδισαν αυτήν την φορά οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να είναι ιδιαίτερα απογητευμένοι με το αποτέλεσμα του αγώνα.

Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού πριν την μεγάλη Ένωση, ένας παίκτης έπρεπε να αποχωρήσει και τελικά να μην φτάσει στο σημείο του παιχνιδιού που θεωρείται πολύ κομβικό.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν πέντε και ήταν οι εξής: Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο τέλος του επεισοδίου ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Τελικά, αυτός που αποχώρησε ήταν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Survivor All Star: Όσα ξέρουμε για το πάρτι της Ένωσης

Το πάρτι της Ένωσης, που θα δούμε την Κυριακή (23/04), σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τους παίκτες του Survivor All Star, καθώς το παιχνίδι σκληραίνει και ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό.

Οι παίκτες θα πλυθούν, θα φορέσουν τα καλά τους, θα φάνε και θα περάσουν ανέμελες στιγμές, ενώ θα τραγουδήσουν τα κομμάτια που έχουν ήδη επιλέξει ως τα αγαπημένα τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, έχει “κλειδώσει” και το όνομα του τραγουδιστή που θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, αναλαμβάνοντας να διασκεδάσει τους παίκτες, και πρόκειται για τον Στέλιο Ρόκκο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα