Survivor All Star: Η ομάδα σε “αποσύνθεση” – Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star: Η ομάδα σε “αποσύνθεση” – Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Instagram/@survivorgreece

Χάος στο Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης. Η ομάδα που έχασε και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Με ένα νέο επεισόδιο ανατρεπτικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star την Τρίτη (15/03), μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η ομάδα των Μαχητών βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, έχοντας ήδη χάσει τους προηγούμενους δύο αγώνες ασυλίας, βγάζοντας στον “τάκο” τρεις ακόμη παίκτες, μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο που αναδείχθηκε από την πρώτη ψηφοφορία.

Φανερά ενοχλημένος με την υποψηφιότητά του φάνηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που στράφηκε κατά πάντων και μάλιστα, του πέρασε από το μυαλό οι συμπαίκτες του να έχουν “μαγειρέψει” την ψηφοφορία.

Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Ωστόσο, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν με 10-9 τον αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας τους Μπλε να πάνε για τρίτη και τελευταία φορά -για αυτή την εβδομάδα- στην κάλπη.

Survivor All Star: Χάος στο συμβούλιο

Η ένταση των Μπλε μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο, μετά την ήττα τους.

Η γκρίνια αυτή τη φορά επικεντρώθηκε στο Flag Race, με τον Τάκη Καραγκούνια να στρέφεται κατά της Αφροδίτης Σκαφίδα, η οποία ευχαρίστησε τους Μπλε για τη νίκη που τους χάρισαν.

“Είσαι πολύ αστεία με αυτό που λες”, ανέφερε φανερά εκνευρισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Survivor All Star: Ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά τον αγώνα και την ήττα τους, η ένταση μεταξύ των Μπλε συνεχίζεται αμείωτη.

Οι Μαχητές κλήθηκαν για τρίτη φορά μέσα στην ίδια εβδομάδα να υποδείξουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Τζο Μαριδάκη και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, η κάλπη ανέδειξε το όνομα της Μελίνας Μεταξά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα