Survivor All Star: Χάος στο συμβούλιο – Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor All Star: Χάος στο συμβούλιο – Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Facebook/@SurvivorGreece

Κόντρες και εντάσεις συνέθεσαν το σκηνικό του συμβουλίου στο Survivor All Star. Ποια ομάδα κέρδισε και ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο νέους καβγάδες, αυτή τη φορά στην ομάδα των Μαχητών, επέστρεψε το Survivor All Star την Δευτέρα (13/03), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η χθεσινή επεισοδιακή ψηφοφορία που ανέδειξε τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ήταν μόνο η αρχή για να “φουντώσει” το κλίμα στη Μπλε ομάδα.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος νιώθει προδομένος από την ομάδα του, χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά τη λέξη “παραπαίδι”, καθώς κάθε φορά που η μπλε ομάδα βρίσκεται στη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας, η κάλπη αναδεικνύει το όνομά του.

“Τι δύσκολο βράδυ το χθεσινό για εμένα; Ξύπνησα με τη σκέψη ότι είμαι εδώ για να παλέψω, είμαι μαχητής. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο, ως Γιώργος δεν έχω δει τον εαυτό μου στην έξω μου ζωή να κλαίω κι εδώ πέρα με έχουν κάνει να κλαίω κάποιοι παίκτες. θεωρώ ότι η οικογένεια, η οικογένειά μου, που βρίσκομαι εδώ, δεν με έχει αγκαλιάσει. Σαν να με έχουν το παραπαίδι και με πετάνε κάτω. Αν ο άλλος βλέπεις ότι προσπαθεί, να φέρνει πόντους, να βοηθάει στην καλύβα, να κάνει δουλειές, να μην δημιουργεί εντάσεις, δεν τον χτυπάς”, δήλωσε φανερά απογοητευμένος ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor All Star: Στα “μαχαίρια” οι Μπλε

Το κακό κλίμα στην ομάδα των Μαχητών βέβαια, έρχεται να αναζωπυρώσει και η κόντρα μεταξύ του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Τζο Μαριδάκη, μετά τις κατηγορίες της Τζο για τον Βασάλο, ότι ματσάρει δυνατούς παίκτες, ώστε να δικαιολογεί τις ήττες του.

“Πρώτη φορά είδα το όνομά μου γραμμένο χθες στο συμβούλιο, πολύ αμήχανο – άβολο συναίσθημα. Καταλαβαίνω όλα τα παιδιά τα οποία έχουν ψηφιστεί, δεν είναι καθόλου ωραία, αλλά από την άλλη είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι τρεις ψήφοι που πήρα, γιατί δύο εβδομάδες δεν αγωνιζόμουν. Καταρχάς η Τζο -εντάξει ίσως δικαιολογείται και λόγω ηλικίας- με κατηγόρησε ότι παίζω με δυνατούς παίκτες.

Έχει έρθει τρεις εβδομάδες, με έχει μια εβδομάδα να παίζω μόνο, τις άλλες δύο ήμουν τραυματίας. Δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπούσε αυτή η μπούρδα, γιατί ήταν μπούρδα. Η στρατηγική μου δεν είναι να παίρνω δυνατούς παίκτες για να μην ψηφίζομαι, η στρατηγική μου είναι να παίρνω δυνατούς παίκτες για να γίνομαι εγώ καλύτερος”, είπε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Ωστόσο, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας, αναγκάζοντας τους Μπλε να πάνε για ακόμη μια φορά στην κάλπη.

Survivor All Star: Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τον αγώνα και την ήττα τους, η ένταση μεταξύ των Μπλε συνεχίζεται αμείωτη.

Οι Μαχητές κλήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια εβδομάδα να υποδείξουν δύο συμπαίκτες τους προς αποχώρηση. Ωστόσο, λόγω ισοψηφίας, η κάλπη “έδειξε” τρία ονόματα κι αυτά είναι των Τζο Μαριδάκη, Κωνσταντίνου Βασάλου και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα