Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – “Παλεύουν να με βγάλουν από το παιχνίδι”

Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – “Παλεύουν να με βγάλουν από το παιχνίδι”
Survivor All Star glomex

Δυνατή μονομαχία για την ασυλία στο Survivor All Star. Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες το Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής (07/05), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες, με τους παίκτες να βάζουν τα δυνατά τους για την πολυπόθητη νίκη.

Τελικά, οι Κόκκινοι ήταν οι νικητές του πρώτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Έτσι, οι Μπλε οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με τους Μπλε να μετράνε την πρώτη τους ήττα για αυτήν την εβδομάδα, κλήθηκαν μεταξύ άλλων να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο παίκτης βγήκε από την κάλπη είναι για ακόμη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος δεν δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την επιλογή των συμπαικτών του.

Συγκεκριμένα, ξέσπασαν εντάσεις με τον Μαρτίκα να βρίσκεται στο στόχαστρο, καθώς δήλωσε πως δύο χρόνια οι συμπαίκτες του προσπαθούν να τον διώξουν από το παιχνίδι.

“23η φορά! Δεν ξέρω, θεωρώ ότι είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δηλαδή δύο φορές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να παραμείνω στο παιχνίδι. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω. Πραγματικά δεν ξέρω αν το έχει νιώσει τόσο δυνατά κάποιος άλλος παίκτης στην ιστορία του Survivor”, δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα