Survivor All Star – Βαλαβάνη: Η ερώτηση για τον Βασάλο που αρνήθηκε να απαντήσει

Survivor All Star – Βαλαβάνη: Η ερώτηση για τον Βασάλο που αρνήθηκε να απαντήσει
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος papadakispress

Την πρώτη της συνέντευξη, μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star, πραγματοποίησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όσα (δεν) είπε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η παίκτρια που αποχώρησε από το «Survivor All Star» στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» το πρωί της Παρασκευής.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αν και δεν ήθελε να αναφερθεί σε προσωπικά ζητήματα και να απαντήσει για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, δεν έκρυψε την επιθυμία της ο νικητής του παιχνιδιού να είναι ο Βασάλος.

«Ο Κωνσταντίνος μού είπε να μην κλαίω γιατί ξέσπασα σε κλάματα όταν με αγκάλιασε. Πιστεύω πάρα πολύ στον Κωνσταντίνο και είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει πολύ μακριά. Εύχομαι να γυρίσει πίσω νικητής. Πιστεύω στην ηρεμία, στις δυνατότητες και στη δύναμή του. Όταν βγήκα υποψήφια, ο Κωνσταντίνος μού είπε ότι όλα θα πάνε καλά», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η ίδια είπε στη συνέχεια: «Δεν με ενόχλησε που με είπε πιο αδύναμη γιατί ξέρω πως δεν το είπε αρνητικά. Άργησα να βρω τα πατήματά μου γιατί ήλπιζα και ευχόμουν να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο. Δεν τα έβαψα μαύρα που ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να είμαστε στην ίδια».

Κλείνοντας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει για τα προσωπικά της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Είμαι εδώ πέρα για να απαντήσω σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, οπότε δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα προσωπικά μου».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα