Survivor All Star: Τι ψιθύρισε αποχωρώντας η Βαλαβάνη στον Βασάλο

Survivor All Star: Τι ψιθύρισε αποχωρώντας η Βαλαβάνη στον Βασάλο
Survivor All Star skai tv

Τι είπε στο αυτί του Κωνσταντίνου Βασάλου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor All Star.

Με μια αναπάντεχη αποχώρηση ολοκληρώθηκε το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να εγκαταλείπει τον Άγιο Δομίνικο, μετά από δύο μόλις εβδομάδες “επιβίωσης”.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός προχώρησε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την ψηφοφορία του κοινού, με τον παίκτη που αποχωρεί να είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Πολλοί ήταν οι παίκτες που αιφνιδιάστηκαν από την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, με πρώτο τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος συγκινήθηκε και την αποχαιρέτησε λέγοντάς της κάποια πράγματα στο αυτί.

«Δεν ένιωθα ότι θα φύγω σήμερα. Ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού και θα πρέπει να τη σεβαστώ. Αυτό που έλεγα στα παιδιά είναι ότι είμαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στα ζωάκιά μου, οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Θα μου λείψουν σίγουρα όλοι εδώ πέρα. Ήταν νωρίς, αλλά δεν πειράζει. Προχωράμε. Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την ανακοίνωση του Λιανού.

Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν σοκαρισμένος. «Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στη ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε. Η ζωή είναι εκεί έξω. Πραγματικά, έχω πέσει από τα σύννεφα», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Εκείνη στη συνέχεια του ευχήθηκε να είναι αυτός ο νικητής του Survivor All Star.

Survivor: Τι ψιθύρισε φεύγοντας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στην εκπομπή «Πρωινό Μας» συζητήθηκε ο σύντομος διάλογος που είχαν οι δύο παίκτες κατά τον αποχωρισμό και όσα ψιθύρισαν ο ένας στο αυτί του άλλου.

«Πάω στην οικογένειά μου, πάω στα γατιά μου» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στους συμπαίκτες της και στη συνέχεια αγκάλιασε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, λέγοντάς του: «Σε πιστεύω αγάπη μου, κράτα γερά». Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος της έδινε δύναμη και την παρότρυνε να μην κλαίει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα