Survivor All Star: Βασάλος εναντίον Πρίαμου – “Έβγαλες στη σέντρα τον φίλο σου;”

Survivor All Star: Βασάλος εναντίον Πρίαμου – “Έβγαλες στη σέντρα τον φίλο σου;”
Survivor All Star glomex

"Πυρά" δέχθηκε από τους παίκτες του Survivor All Star ο Μάριος Πρίαμος για την απόφασή του να ψηφίσει αρνητικά τον Νίκο Μπάρτζη. Η απάντηση του Κύπριου παίκτη του reality επιβίωσης.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης το Survivor All Star και ενόψει της αποψινής αποχώρησης, η υποψηφιότητα του Νίκου Μπάρτζη φαίνεται πως έχει “ανάψει φωτιές” στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Τόσοι οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι έμειναν κυρίως στην ψήφο του Μάριου Πρίαμου στον Νίκο Μπάρτζη, κάτι που ο τελευταίος θεώρησε μεν αναμενόμενο αλλά όπως είπε, θα προτιμούσε να υπάρχει μεγαλύτερη διαφάνεια από τον συμπαίκτη του και να του έλεγε ευθέως πως τον ψήφισε βάσει στρατηγικής.

“Αναμενόμενο το αποτέλεσμα, ήξερα ότι θα ψηφιστώ εγώ. Οι λόγοι είναι αυτονόητοι και όχι κακοί. Σε ένα παιχνίδι είμαστε, δεν θεωρώ κακία το να παίζεις με στρατηγική. Ο καθένας θέλει να πάει παρακάτω, το θέμα είναι πώς θα το κάνει. Και αφού ψηφίζεις στρατηγικά πες το. Δεν έχω κανένα πρόβλημα που με ψήφισε ο Πρίαμος, δεν μου αρέσει αυτή η διπλωματία. Κοίτα τον άλλον στα μάτια και πες θα ψηφίσω με στρατηγική, δεν είναι κακό. Αλλάζει το παιχνίδι, θέλω να παίξω έτσι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης, που μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μεταξύ αυτών που σχολίασαν αρνητικά την ψήφο του Μάριου προς τον Νίκο ήταν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, κατηγορώντας τον Κύπριο παίκτη ότι τον “έβγαλε στη σέντρα”.

“Σταυρούλα, Μπόγδανος, Στέλλα, εννοείται πως θα ψήφιζαν Μπάρτζη, ο μόνος που είχε ένα μπαλάτζο ήταν ο Μάριος. Ο Μάριος σου λέει ‘γιατί να τον καλύψω τώρα, δεν κατάλαβα, βάλτον υποψήφιο με τον Βασάλο και τον Ασημακόπουλο, να φύγει ένας από τους τρεις, να πάω εγώ πιο εύκολα στον τελικό’. Και καλώς σκέπτεται έτσι. Ατομικό είναι, την άλλη εβδομάδα; Την επόμενη; Γιατί να μη το σκεφτεί έτσι; Από την άλλη όμως, ρε Μάριε σε έχει καλύψει μία φορά ο Ασημακόπουλος και ο Μπάρτζης. Ανταπόδωσε το δώρο που σου έκανε. Την άλλη φορά έβγαλαν τον Μπόγδανο, δεν ψήφισαν εσένα. Τι φίλοι είστε; Έχετε αράξει τόσες φορές. Τον έχεις καλύψει τόσες φορές, σε έχει βγάλει στη σέντρα και δεν έχεις πει τίποτα. Τώρα γιατί το κάνεις αυτό; Τον φίλο σου, τον έβγαλες στη σέντρα; Όχι. Έπρεπε να ψηφίσεις και εσύ Στέλλα”, είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Από την άλλη ο Μάριος Πρίαμος άφησε αιχμές κατά του Νίκου Μπάρτζη, λέγοντας πως αυτό που τον στεναχωρεί είναι όταν προσπαθεί κάποιος να θυματοποιηθεί.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα