Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση – Νέες κόντρες στο συμβούλιο

Survivor: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση – Νέες κόντρες στο συμβούλιο
Glomex

Μεγάλη "μάχη" για τη δεύτερη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star. Ανατροπή με δύο ακόμη υποψήφιους προς αποχώρηση.

Με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (16/05) το Survivor All Star μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρή μάχη για την ασυλία, με τους Μπλε να αναδεικνύονται και πάλι νικητές και τους Κόκκινους να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του αγώνα για την δεύτερη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας, αφού ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει πως θα υπάρξουν μόνο δύο αγώνες ασυλίας, ξέσπασε νέα ένταση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη.

Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι Κόκκινοι βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, αφού οδηγήθηκαν ξανά στην κάλπη, ώστε να βγάλουν ακόμη δύο παίκτες στον τάκο.

Υπενθυμίζεται πως στο επεισόδιο της Δευτέρας υποψήφιος προς αποχώρηση, ήταν ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος μάλιστα δήλωσε πως ήταν αναμενόμενο να ψηφιστεί.

Από την σημερινή κάλπη προέκυψαν τα ονόματα της Μελίνας Μεταξά και του Τάκη Καραγκούνια, οι οποίοι συμπλήρωσαν την 3άδα των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Νέες συγκρούσεις ξέσπασαν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα, σχετικά με το flag race.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα