Survivor: Αυτοί οι τρεις παίκτες άλλαξαν ομάδα – Σοκ, κλάματα και “θέλω να φύγω”

Survivor: Αυτοί οι τρεις παίκτες άλλαξαν ομάδα – Σοκ, κλάματα και “θέλω να φύγω”
Survivor All Star Glomex

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις νέες αλλαγές ομάδων στο Survivor All Star, αλλά οι παίκτες δεν το πήραν καθόλου καλά. Ποιοι μετακινήθηκαν και πώς αντέδρασαν.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής (09/04) στον ΣΚΑΙ, με τους παίκτες να σχολιάζουν σε πρώτη φάση την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου την προηγούμενη βδομάδα.

Οι περισσότεροι παίκτες των Μπλε χάρηκαν με την αποχώρησή της, θεωρώντας πως έτσι θα δυναμώσει η ομάδα τους. Ο Μάριος Πρίαμος ευχαρίστησε την παίκτρια για τα καλά της λόγια, ότι θέλει να τον δει νικητή του Survivor, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε λόγο για ένα δώρο που τους χάρισε ο κόσμος, αφού έφυγε μια από τις πολύ αδύναμες παίκτριες. Από την άλλη, η Ρία Κολοβού και η Στέλλα Ανδρεάδου εξέφρασαν την ανακούφισή τους, αλλά και την χαρά τους, που συνεχίζουν μαζί στο παιχνίδι.

Survivor: Οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Λιανός

Λίγο πριν από τον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε κάποιες ανακοινώσεις προς τους παίκτες. Όπως είπε, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας και των τριών μόνο επεισοδίων που θα προβληθούν, δεν θα υπάρξει αποχώρηση τις επόμενες μέρες. Επίσης, σημείωσε πως δεν θα υπάρξουν διπλές υποψηφιότητες, θα είναι όλες μονές, ακόμη και αν μια ομάδα χάσει δύο φορές.

“Έχουμε δύο ασυλίες για την Μεγάλη Εβδομάδα. Κάθε αγώνας θα βγάζει έναν υποψήφιο ή μία υποψήφια. Ακόμη κι αν χάσετε δύο ασυλίες την ίδια εβδομάδα, πάλι θα έχουμε μονή υποψηφιότητα. Το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη εβδομάδα, στις τρεις ασυλίες που θα παίξουμε. Άρα θα έχουμε πέντε υποψήφιους σε δύο εβδομάδες. Από αυτή την πεντάδα υποψηφίων, ανεξαρτήτως άνδρα ή γυναίκα, θα έχουμε μία αποχώρηση σε δύο εβδομάδες”, είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως “όλοι οι αγώνες από εδώ και στο εξής θα έχουν στόχο τους 10 πόντους”.

Survivor: Οι μεταγραφές και η αντίδραση των παικτών

Η επόμενη ανακοίνωση του Λιανού “πάγωσε” τους παίκτες και των δύο ομάδων, καθώς ο παρουσιαστής δήλωσε πως θα υπάρξουν κάποιες μεταγραφές και πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται για φάρσα.

Ο ίδιος ξεκίνησε να αναφέρει μερικά ονόματα, δηλώνοντας πως παραμένουν στην ομάδα τους, μέχρι που έφτασε στον Ηλία Μπόγδανο και του ανακοίνωσε πως μεταφέρεται στους Μπλε. Ο παίκτης, διαχειρίστηκε με σιωπή την ανακοίνωση, αλλά φάνηκε στο πρόσωπό του πως δεν ήθελε να μετακινηθεί, καθώς είχε προσαρμοστεί στους Κόκκινους. Μάλιστα, ο ίδιος είχε αλλάξει ήδη μια φορά ομάδα πριν από μερικές βδομάδες.

Στη συνέχεια, ο Λιανός ανακοίνωσε στη Σταυρούλα Χρυσαειδή πως μεταφέρεται στους Μπλε. Η παίκτρια ξέσπασε αμέσως σε κλάματα και δεν πήρε καθόλου καλά τη μεταγραφή της. “Μπορώ να πω όχι;” δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια είπε: Με πήρατε από τους ανθρώπους ήμουνα από την πρώτη μέρα μαζί. Και έχω πει ότι τη δεύτερη φορά που έρχεσαι στο παιχνίδι είναι πιο δύσκολα. Τώρα είμαι στους Μπλε, δεν έχω κάτι προσωπικό με τα παιδιά. Εννοείται θα τα δώσω όλα, αλλά οκ. Είναι πεινασμένοι στη νέα μου ομάδα, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω σε αυτό”.

Και ενώ όλοι νόμιζαν πως οι μετακινήσεις τελείωσαν, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στη Μελίνα Μεταξά πως μεταφέρεται στους Κόκκινους. Η παίκτρια απογοητεύτηκε πάρα πολύ από την απόφαση αυτή και ξέσπασε σε κλάματα, εκφράζοντας τα συναισθήματά της: Νιώθω τραγικά. Γιατί δεν ήθελα να έρθω στην Κόκκινη ομάδα. Αυτή τη στιγμή θέλω να φύγω, δεν θέλω να δώσω τίποτα, αλήθεια σου λέω“.

Η Μελίνα πήρε πολύ βαριά την αλλαγή αυτή και συνέχισε να βρίσκεται σε σοκ για αρκετή ώρα, ενώ λίγο μετά, όταν συνήλθε, είπε: “Ναι μεν είναι το πρώτο σοκ αυτό. Το έχω ξαναπεράσει πριν από πέντε χρόνια. Δεν είναι κάτι, θα το διαχειριστώ. Απλώς δεν είχα αλλάξει ομάδα στις προηγούμενες μετακινήσεις, μου ήρθε ντουβρουτζάς”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα