Survivor: Αυτός ο παίκτης κέρδισε το αυτοκίνητο – Ξέφρενο πάρτι στην Πούντα Κάνα

Survivor: Αυτός ο παίκτης κέρδισε το αυτοκίνητο – Ξέφρενο πάρτι στην Πούντα Κάνα
Πάρτι στην Πούντα Κάνα Glomex

Ποιος κέρδισε το μεγάλο έπαθλο αυτοκινήτου στο Survivor All Star. Ποιοι απόλαυσαν το πάρτι στο διάσημο κλαμπ Coco Bongo στην εξωτική Πούντα Κάνα.

Με ένα νέο, εκρηκτικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (14/05) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, μετά από την αποχώρηση της Ρίας Κολοβού την προηγούμενη βδομάδα.

Η Στέλλα Ανδρεάδου ήταν απαρηγόρητη, καθώς αποχωρίστηκε την φίλη της, όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για τους παίκτες πια, να σκέφτονται αυτούς που έφυγαν από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor All Star: Ο νικητής του αυτοκινήτου

Οι παίκτες των δύο ομάδων “ρίχτηκαν” στη μάχη για ένα πολύ διαφορετικό έπαθλο αυτή τη φορά, ένα αυτοκίνητο.

Ο αγώνας ήταν ατομικός, με τους παίκτες να έχουν συγκεκριμένο “αριθμό ζωών”, και η ένταση χτύπησε “κόκκινο”.

Οι δύο τελευταίοι παίκτες που κατάφεραν να “επιβιώσουν” στον αγώνα και αναμετρήθηκαν μεταξύ τους για το μεγάλο έπαθλο, ήταν ο Σάκης Κατσούλης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Νικητής του αυτοκινήτου αναδείχθηκε τελικά ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος, μάλιστα, δήλωσε πως θέλει να το μοιραστεί με την σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Survivor All Star: Ξέφρενο πάρτι στην Πούντα Κάνα

Το έπαθλο του νικητή είχε και συνέχεια, αφού είχε την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική έξοδο στο διάσημο κλαμπ Coco Bongo στην εξωτική Πούντα Κάνα.

Μαζί του μπορούσε να πάρει μερικούς συμπαίκτες του και επέλεξε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Κόρομι και –έπειτα από κλήρωση – τη Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν εκείνος που έμεινε “πίσω”.

Οι παίκτες μετέβησαν στο κλαμπ με το νέο αυτοκίνητο του Σάκη. Έφαγαν, χόρεψαν και διασκέδασαν!

Survivor All Star: Άγριος καβγάς Τάκη – Μάριου

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ένας άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, με τον πρώτο να βγαίνει εκτός εαυτού για άλλη μια φορά.

Αφορμή στάθηκε μια κουβέντα του Μάριου, όταν προέκυψε ένα θέμα με τις γραμμές του στίβου μάχης, για το ποιος θα έπαιζε αριστερά ή δεξιά, ο Σάκης Κατσούλης ή ο Νίκος Μπάρτζης.

“Σε ποιον μιλάς έτσι ρε; Ποιον προσβάλλεις; Μη μ’ ακουμπάς. Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε! Ντροπή σου!” άρχισε να φωνάζει ο Τάκης.

“Ρε ηρέμησε! Γιατί βρίζεις; Σε λυπάμαι, πραγματικά. Έχεις τσακωθεί και με την τελευταία πέτρα του Άγιου Δομίνικου”, απάντησε ο Μάριος.

Η λεκτική επίθεση του Τάκη συνεχίστηκε με μεγάλη ένταση για αρκετή ώρα, ενώ ακούστηκαν πολλά… “μπιπ”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα