Survivor: Χάος στο Συμβούλιο – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Χάος στο Συμβούλιο – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor Instagram/survivorgreece

Μεγάλη ήταν η ένταση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Αυτός είναι ο παίκτης που βγήκε στον "τάκο" στο Συμβούλιο του Νησιού.

Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor το βράδυ της Τρίτης (07/06) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον στίβο “μάχης” για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Στον αγώνα νικητές αναδείχτηκαν οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να μπαίνουν στη διαδικασία να βγάλουν στον “τάκο” ένα μέλος της ομάδας τους.

Στο Συμβούλιο του νησιού η ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και στην Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν τεράστια. Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Σπύρος ανέφερε πως η ομάδα της Βρισηίδας την εκμεταλλεύτηκε ενώ έφερε νίκες.

Από την άλλη, «έριξε» την Ασημίνα κι είπε πως η ίδια έστρεψε την Βρισηίδα απέναντί του στο Survivor 5 για τους λόγους της. Μετά από όλα αυτά, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και τα αίματα άναψαν για τα καλά…

Survivor: Τεράστια ένταση στο Συμβούλιο

Λίγο μετά, οι Μπλε ψήφισαν και αποφάσισαν ότι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση της εβδομάδας είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Να υπενθυμίσουμε, πως από το προηγούμενο επεισόδιο πρώτος παίκτης που αναδείχτηκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor: Στον “τάκο” η Βρισηίδα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα