Survivor: Διασυρμός διάσημων με 10-1 ή αλλιώς ‘η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά’

Survivor: Διασυρμός διάσημων με 10-1 ή αλλιώς ‘η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά’

Οι Μαχητές που ζαλίζονται από την πείνα εξολόθρευσαν με ένα σερί 10-0 τους χαλαρούς από το μασάζ διάσημους. Γιατί αλήθεια, ποιος δεν θα έκανε τα πάντα για ένα κομμάτι μουσακά;

Ανατροπή στο μοτίβο που είχε αρχίσει να κουράζει, τις σερί νίκες δηλαδή των Διάσημων, στο Survivor. Οι Μαχητές με την κοιλιά άδεια, αλλά την πείνα να τους έχει γυαλίσει το μάτι μπήκαν στο παιχνίδι με πρωτοφανή δυναμική και συνέτριψαν τους celebrities με ένα σκορ που δεν έχει σημειωθεί ποτέ ξανά στο παιχνίδι. Μαχητές 10 – Διάσημοι 1.

Ήταν το έπαθλο, ο λαχταριστός μουσακάς, που τους έδωσε δύναμη; Ήταν η πείνα που τους ανάγκασε να τα δώσουν όλα; Ποιος ξέρει. Όπως και να έχει, το χθεσινό αγώνισμα ήταν αποκάλυψη. Ακόμη και ο Πάνος ο μάνατζερ που μας έχει συνηθίσει να ταβλιάζεται στο έδαφος, (τάχα μου) εξαιτίας του τραυματισμού στο πόδι, δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε τη διαδρομή κουτσαίνοντας και τελικά κέρδισε τον αντίπαλό του Μπο.

Σε άλλα νέα, το συμβούλιο του νησιού έδωσε τα αποτελέσματα των τηλεθεατών αναφορικά με τον παίκτη που έπρεπε να αποχωρήσει και όπως μάλλον αναμενόταν, ο Γουίλι τελευταίος έφτασε στο νησί και πρώτος θα πάρει και πάλι το δρόμο του γυρισμού. Η συνέχεια για τους Μαχητές προβλέπεται ιντριγκαδόρικη, καθώς η “εξολοθρευτής” Ελισάβετ, που έχει επιβιώσει τριών διαδικασιών αποχώρησης, δήλωσε απερίφραστα πως θα στοχεύσει σε κάθε της ψηφοφορία τον Τσανγκ που την “έβγαλε στη σέντρα” τόσες φορές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα