Survivor: Έπεσε το twitter από τις αποδοκιμασίες για το αγώνισμα ασυλίας

Survivor: Έπεσε το twitter από τις αποδοκιμασίες για το αγώνισμα ασυλίας

Δυσαρέσκεια και έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η επιλογή ενός ασυνήθιστου αγωνίσματος δύναμης για την ασυλία. Ευνοήθηκε η ομάδα των διασήμων από την παραγωγή;

Το παιχνίδι επιβίωσης έχει φτάσει σε σημείο καμπή και το υψηλό ενδιαφέρον φέρνει και τσουνάμι αντιδράσεων. Το επεισόδιο της Πρωτομαγιάς αποτέλεσε αφορμή για τους τηλεθεατές του Survivor να διαμαρτυρηθούν έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αφορμή; Η επιλογή του αγωνίσματος με έπαθλο την ασυλία, που έβαλε πολλούς σε σκέψεις. Και δη σε μια περίοδο που η ομάδα των διασήμων παρουσίαζε κάμψη και έχανε το ένα αγώνισμα μετά το άλλο.

Για πρώτη φορά το αγώνισμα δεν περιελάμβανε μια σειρά από δοκιμασίες, όπως υπερπήδηση εμποδίων, παζλ και στόχους, αλλά αποτελούσε απλά και μόνο μια δοκιμασία δύναμης. Ο σωματότυπος των παικτών των διασήμων σαφώς και ευνοούνταν από το συγκεκριμένο αγώνισμα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένα ενδιαφέρον και κυρίως καμιά πιθανότητα για την αντίπαλη ομάδα να πάρει το παιχνίδι.

Άμεσα, το twitter πλημμύρισε με αναρτήσεις που διαμαρτύρονταν λέγοντας πως η παραγωγή επέλεξε επί τούτου το αγώνισμα προκειμένου να ευνοήσει του celebrity και για να εξισώσει τον αριθμό των δύο ομάδων. Υπήρξαν και εκείνοι που υποστήριξαν ωστόσο πως, αντίστοιχα τα παλαιότερα αγωνίσματα που βασίζονταν στην ταχύτητα, υπήρξαν αβανταδόρικα για την ομάδα των μαχητών. Παρόλα αυτά, πρέπει να σημειωθεί πως είναι το πρώτο παιχνίδι ασυλίας που δεν περιλαμβάνει μια σειρά από δοκιμασίες, αλλά αποτελεί μόνο θέμα δύναμης.

Πρέπει να σημειωθεί πως τα παιχνίδια αυτά είναι προκαθορισμένα από την παραγωγή και τα έχουμε δει τόσο στο τούρκικο, όσο και στο αμερικανικό survivor. Αυτό είναι μια ένδειξη πως δεν επιλέγει η παραγωγή το είδος του παιχνιδιού, ωστόσο, το συγκεκριμένο αγώνισμα θα μπορούσε να αφορά σε κάποιο έπαθλο φαγητού και όχι στην κρίσιμη διαδικασία της ασυλίας.

Επιπλέον, ο τροχός της δύναμης, αποτελεί ένα αγώνισμα που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και στο εξωτερικό, κατά κύριο λόγο για τη βαναυσότητά του, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για ανθρώπους που διαβιούν  κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Στο δια ταύτα, οι Μαχητές ηττήθηκαν με 10 – 1 και αναγκάστηκαν να μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού. Από αυτή, προτεινόμενοι προέκυψαν ο Γιάννης Σπαλιάρας που έλαβε την ψήφο όλων των συμπαικτών του, η Ελισάβετ την οποία πρότεινε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης Τσανγκ που υπέδειξε ο Κώστας, ο μισθοφόρος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα