Survivor: ‘Φέτες’ όλοι. Όταν η οικογένεια Βασάλου έκλεψε την παράσταση

Survivor: ‘Φέτες’ όλοι. Όταν η οικογένεια Βασάλου έκλεψε την παράσταση

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε αποχώρηση του μισθοφόρου, ταξίδι στην Κούβα, επιστροφές στην Αθήνα, αλλά την παράσταση την έκλεψε η οικογένεια του Κωνσταντίνου Βασάλου

Στην τελική ευθεία το Survivor με τον μεγάλο τελικό να έρχεται την Τετάρτη και σήμερα Τρίτη, να έχουμε τον ημιτελικό των τριών.

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Ιωαννίδης είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους μέσω των ασυλιών, ενώ ο τρίτος ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως ο παίκτης που θα διεκδικήσει με τη σειρά του μια θέση στον τελικό είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

“Να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και χρεώθηκε για μένα, το έχει ξανακάνει και παλιότερα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο κάποιος να χρεώνεται για σένα. Συγχαρητήρια στον Κώστα γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ήταν άξιος συμπαίκτης και αντίπαλος, γενικά του αξίζουν συγχαρητήρια και του Κώστα πάρα πολλά. Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι πάλι αύριο εδώ με ακόμα δύο δυνατούς αντιπάλους” σχολίασε ο νικητής της αναμέτρησης.

“Νιώθω πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος άνθρωπος γενικά στη ζωή μου. Ότι είναι να κάνω, το κάνω βήμα-βήμα. Μπήκα στο παιχνίδι, βήμα-βήμα έφτασα μέχρι το τέλος. Καλώς ή κακώς σήμερα θα φύγω. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζει ο Κωνσταντίνος. Εύχομαι να τα πάει και αύριο πάρα πολύ καλά. Είναι ένας πολύ άξιος αντίπαλος”, είπε από τη δική του μεριά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Η πορεία του Κωνσταντίνου Βασάλου:

Η πορεία του Κώστα Αναγνωστόπουλου:

Οι δύο παίκτες που κέρδισαν στα δύο διαφορετικά ατομικά αγωνίσματα της ασυλίας και πέρασαν στον ημιτελικό ταξίδεψαν στην Αβάνα. Μεταξύ άλλων σχολίασαν την πολιτική κατάσταση στην Κούβα, ενώ… φλέρταραν και με τουρίστριες.

Σήμερα Τρίτη, στον ημιτελικό, οι τρεις παίκτες θα τεθούν ξανά σε ψηφοφορία με την παρουσία όλων των παικτών του παιχνιδιού και οι δύο θα περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Την Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στην Αθήνα  όπου ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ θα ανακηρυχθεί μέσω μιας νέας ψηφοφορίας σε ζωντανή μετάδοση.

Όπως είχε ανακοινώσει εδώ αρκετό καιρό  η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ημιτελικός και τελικός θα μεταδοθούν ουσιαστικά live από ένα ειδικά διαμορφωμένο studio στην Ελλάδα. Η ίδια δήλωνε πως στον ημιτελικό θα έχουμε νέα ψηφοφορία του κοινού που θα δώσει τους δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Survivor 2017. Αντίστοιχα, οι δύο διεκδικητές του τροπαίου θα μπουν σε ψηφοφορία στον τελικό προκειμένου να αναδειχτεί ο νικητής.

Τα δύο αυτά live αναμένεται να συγκεντρώσουν το σύνολο των παικτών του φετινού Survivor, ενώ ο τηλεοπτικός χρόνος θα γεμίσει με παραλειπόμενα, highlight της χρονιάς και ίσως, αν κρίνουμε από το τουρκικό παιχνίδι, να δούμε και εικόνες από αγωνίσματα και δραστηριότητες που δεν έχουν προβληθεί ξανά.

Η συνάντηση του Βασάλου με την οικογένεια του:

Στο χθεσινό επεισόδιο, λίγο πριν γίνει γνωστό ποιος θα προκριθεί στην τριάδα του ημιτελικού, είδαμε ένα βίντεο με την συνάντηση των δύο υποψηφίων με τις οικογένειές τους, την πρώτη από τότε που έφυγαν για τον Άγιο Δομίνικο.

Στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Βασάλου, την παράσταση έκλεψε η μητέρα του, Αλίκη, στην οποία μάλιστα ο ίδιος χάρισε το αυτοκίνητο που έχει ήδη κερδίσει στο show. Επίσης, οι χρήστες του Twitter σχολίασαν το πόσο γυμνασμένα είναι τα μέλη της οικογένειας, στα “πρότυπα” του Κωνσταντίνου.

Τα σχόλια στο Twitter για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη “σούπερ” οικογένεια του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα