Survivor: “Γύρισαν ξημερώματα στην καλύβα” – Ποιους “καίει” η Μαριαλένα

Survivor: “Γύρισαν ξημερώματα στην καλύβα” – Ποιους “καίει” η Μαριαλένα
Survivor All Star Glomex

Η Μαριαλένα εξέφρασε την απογοήτευσή της προς έναν συμπαίκτη της στο Survivor All Star, κάνοντας λόγο για αλλαγή συμπεριφοράς. "Εύχομαι να έβλεπε ο κόσμος τι συμβαίνει off camera", είπε.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (11/06) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, μετά από την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου τις προηγούμενες μέρες.

Η κόντρα μεταξύ Μαριαλένας Ρουμελιώτη και Κωνσταντίνου Βασάλου συνεχίστηκε, με τις συχνές επισκέψεις του παίκτη στη Μπλε ομάδα, να σχολιάζονται έντονα από τα υπόλοιπα μέλη της Κόκκινης.

Ειδικά, η Μαριαλένα μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, εξέφρασαν την ενόχλησή τους που ο φίλος τους “ξεπορτίζει”.

Ο Κωνσταντίνος τον τελευταίο καιρό γενικότερα χάνεται στη Μπλε ομάδα. Σήμερα έλειπε 2 με 3 ώρες. Καταλάβαμε ότι θα είναι στους Μπλε”, είπε στην κάμερα η παίκτρια των Κόκκινων.

Δεν με αφορά αν έχουν ενοχληθεί. Τι είμαι; Υποχείριο; Άβουλος; Το παιδάκι τους; Αν έχουν σπαστεί, δεν με αφορά. Εφόσον στον αγωνιστικό χώρο και σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα, είμαι οκ”, δήλωσε από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος.

Στη συνέχεια, μάλιστα, η Μαριαλένα προχώρησε σε μια αποκάλυψη, που αφορούσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η παίκτρια είπε χαρακτηριστικά:

“Εύχομαι, πραγματικά, ο κόσμος να έβλεπε τισυμβαίνει και off camera. Τα οποία τα βιώνουμε εμείς αυτά τα πράγματα, και από τη στιγμή που είναι off, δεν έχουμε και αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος, χθες, γύρισε ξημερώματα στην καλύβα, μαζί με κάποιον από τους Μπλε. Εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε. Θα είχε σίγουρα άλλη άποψη”.

Και συνέχισε: “Χθες το βράδυ, όπως πολλά βράδια και μέρες τον τελευταίο καιρό, ήμασταν στο σποτάκι μαζί με τον Σάκη και τη Μελίνα. Ο Κωνσταντίνος ήταν με τους Μπλε. Αυτό το πράγμα, ειδικά εμένα, με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς από όταν τον ψήφισα. Προβληματίζομαι, τι άνθρωπο γνωρίζω πέντε μήνες. Εγώ δεν τον ξέρω αυτόν τον Κωνσταντίνο. Έχω απογοητευτεί μπορώ να πω”.

Μάλιστα, στη συνέχεια, εξέφρασε και η Μελίνα Μεταξά την δική της άποψη, σχολιάζοντας ότι είναι “σαν να έχει γίνει άλλος άνθρωπος”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα