Survivor: Η ανακοίνωση για την ένωση Ελλήνων-Τούρκων και το σοκ των παικτών

Survivor: Η ανακοίνωση για την ένωση Ελλήνων-Τούρκων και το σοκ των παικτών

Ο Ατακάν λιποθύμησε και η Δαλάκα ανησύχησε, αφού έχει εκφράσει πολλάκις τον θαυμασμό της. Ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως οι ομάδες θα γίνουν μεικτές και θα αλλάξουν ονόματα. Πώς αντέδρασαν οι παίκτες.

Στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor, είδαμε την ομάδα των Τούρκων να νικά την ομάδα των Ελλήνων στο αγώνισμα, που είχε ως έπαθλο προμήθειες για την παραλία τους.

Αμέσως μετά το αγώνισμα και ενώ πανηγύριζε η τουρκική ομάδα, ο Ατακάν ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος λιπόθυμος, με τους γιατρούς να τρέχουν για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Η Κατερίνα Δαλάκα, που έχει πολλάκις εκφράσει τη συμπάθεια και τον θαυμασμό της προς τον Ατακάν, ανησύχησε έντονα και κατευθύνθηκε προς την τουρκική ομάδα για να μάθει περισσότερα.

Βέβαια, η μετέπειτα ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη στο συμβούλιο του νησιού, περί ενοποίησης των ομάδων, ίσως να μην είναι τόσο κακή εξέλιξη για τη Δαλάκα, αφού υπάρχει πιθανότητα να είναι στην ίδια ομάδα με τον Ατακάν.

Συγκεκριμένα, στο συμβούλιο, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες των δύο ομάδων πως δεν θα υπάρχει πια ελληνική και τουρκική ομάδα, αλλά θα δημιουργηθούν εκ νέου μεικτές ομάδες. Είπε χαρακτηριστικά:

“Από εδώ και πέρα, θα παίζετε με δυο μεικτές ομάδες. Από εδώ και πέρα θα δημιουργηθούν δυο καινούργιες ομάδες από το μηδέν, με Έλληνες και Τούρκους, με Τούρκους και Έλληνες. Οι δύο αυτές ομάδες θα είναι οι άσπροι και οι μαύροι.”

Οι παίκτες σοκαρίστηκαν και τα πρόσωπά τους πάγωσαν, ενώ κάποιοι από αυτούς αγκαλιάζονταν μεταξύ τους, αφού ίσως στη νέα σύσταση των ομάδων να μην είναι είναι πια συμπαίκτες, αλλά αντίπαλοι.

Ο Σάκης ρώτησε τους παίκτες πώς τους φαίνεται η αλλαγή αυτή και βλέποντάς τους να μην αντιδρούν, τους είπε πειράζοντάς τους: “Δεν βλέπω πολλά χαμόγελα. Σας βλέπω λίγο σοκαρισμένους. Το επεξεργάζεστε ακόμα.”

Από Δευτέρα, τα πράγματα αλλάζουν στον Άγιο Δομίνικο και οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις, αλλά και καινούργιες εμπειρίες. Άλλωστε, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, όπως δηλώνει ο Τανιμανίδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα