Survivor: Η επική τούμπα της Δαλάκα και ο “ξαφνικός θάνατος”

Survivor: Η επική τούμπα της Δαλάκα και ο “ξαφνικός θάνατος”
Βιργινία και Κατερίνα για τους Διάσημους στο αγώνισμα με έπαθλο την "άνεση", Survivor Survivor Greece

Επιστρέφει η ενιαία ψηφοφορία του κοινού, που θα οδηγήσει ως την τελική πεντάδα του τελικού

Αλλάζουν τα δεδομένα στο Survivor μετά το αγώνισμα της Κυριακής. Ένα έκτακτο συμβούλιο, μια ακόμη νίκη των Μαχητών και μια εντυπωσιακή και ευτυχώς ανώδυνη τούμπα της Κατερίνας Δαλάκα είναι όλα όσα πρέπει να συγκρατήσει κανείς από το τελευταίο επεισόδιο στο reality επιβίωσης. 

Οι Μαχητές προηγήθηκαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με έπαθλο τα κρεβάτια, αλλά και μια νύχτα σε πολυτελή βίλα. Το τελευταίο run, στο οποίο και κρινόταν το έπαθλο είχε πολλή ένταση και αγωνία, με την Κατερίνα Δαλάκα να σκοντάφτει και να πέφτει κάπως άτσαλα στο έδαφος.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Στο 9-8 ανέλαβαν οι κοπέλες του παιχνιδιού, με τις Εύη και Ροδάνθη να βγαίνουν πολύ μπροστά από τους αντιπάλους της και την πρώτη, με ένα 2-2 στους δύο πρώτους στόχους να βάζει τις βάσεις για την τελική νίκη. Τελικά, παρά την ευστοχία της Μελίνας, η Εύη έβαλε και την τρίτη μπάλα στο καλάθι και χάρισε μια νύχτα σε πολυτελή βίλα στους Μαχητές.

Δείτε το τελευταίο αγώνισμα:

“Ξαφνικός θάνατος” στο Survivor

Εν τω μεταξύ, μετά το τέλος του αγωνίσματος με έπαθλο την άνεση, ο παρουσιαστής του Survivor, σε ένα έκτακτο “Συμβούλιο του νησιού” έκανε μια βαρύγδουπη ανακοίνωση. Το παιχνίδι των ανατροπών, στην πραγματικότητα ακολουθεί την πεπατημένη, την γνωστή διαδικασία δηλαδή που είδαμε και στο περσινό Survivor.

Έτσι, τώρα που έχουν μείνει λίγοι παίκτες, η ψηφοφορία του κοινού αφορά στο σύνολο τους. Οι τηλεθεατές ψηφίζουν επί 48 ώρες τον αγαπημένο τους παίκτη, με την ψηφοφορία να σχηματίζει μια λίστα από το 1 ως το 10 με βάση τη δημοτικότητά τους.

Οι αγώνες ασυλίας, η ατομική ασυλία και η ψηφοφορία θα διεξάγονται όπως πριν, όμως ο παίκτης που θα αποχωρεί, θα φεύγει για την Ελλάδα με βάση την παραπάνω ψηφοφορία. Θα προκύπτουν δηλαδή οι τρεις προτεινόμενοι και εξ αυτών, ο λιγότερο δημοφιλής θα αποχωρεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα