Survivor: Η φιλία Μπάρτζη και Μπόγδανου κλονίζεται – Τελευταίο συμβούλιο υποψηφιοτήτων

Survivor: Η φιλία Μπάρτζη και Μπόγδανου κλονίζεται – Τελευταίο συμβούλιο υποψηφιοτήτων
Survivor All Star Glomex

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Ηλία Μπόγδανου συνεχίζεται, ενώ οι δύο ομάδες του Survivor All Star δίνουν μάχη για την τελευταία ασυλία. Δείτε το trailer της Τρίτης (18/04).

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα (18/04), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι εντάσεις που είδαμε χθες, στο επίκεντρο των οποίων βρέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης, συνεχίζονται και σήμερα, με τον παίκτη να έρχεται σε σύγκρουση με τον Ηλία Μπόγδανο.

Όπως βλέπουμε στο trailer, οι δύο παίκτες, που άλλοτε ήταν φίλοι, δηλώνουν απογοητευμένοι.

“Ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που εδώ μέσα με ξέρει περισσότερο από όλους. Δεν μου αρέσει που ένα παιχνίδι μπαίνει πάνω από μία φιλία. Απογοητεύομαι γιατί δεν είναι αυτός ο Νίκος που ξέρω. Το παιχνίδι τον έχω καταπιεί. Η φιλία είναι στις αξίες που έχω πιο ψηλά. Ό,τι και να πει ο Νίκος, δεν πρόκειται να τον βγάλω στη σέντρα με άσχημο τρόπο”, λέει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Με τη σειρά του ο Νίκος Μπάρτζης αναφέρει: “Εγώ αυτός είμαι, έτσι είμαι από την πρώτη μέρα. Αν ο κολλητός μου έχει άδικο, θα του πω “αδερφέ, δεν είναι έτσι τα πράγματα”. Δεν θα πατήσω ούτε επί πτωμάτων, ούτε θα γλείψω, ούτε θα κάνω. Γενικά βλέπεις κινήσεις για το συμφέρον. Κανένας δεν είναι σταθερός, και για αυτό φταίω εγώ”.

Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται στη μάχη για την ασυλία, ενώ θα ακολουθήσει το τελευταίο συμβούλιο υποψηφιοτήτων, πριν από το πάρτι της ένωσης.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιμής είναι οι: Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης.

Survivor All Star: Δείτε το trailer της Τρίτης (18/04)

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα