Survivor: Η Ροδάνθη ισοπέδωσε την Δαλάκα

Survivor: Η Ροδάνθη ισοπέδωσε την Δαλάκα
Η Ροδάνθη και η Κατερίνα Δαλάκα διαγωνίζονται στο τελευταίο αγώνισμα για το έπαθλο Survivor

Το είδαμε κι αυτό στο παιχνίδι επιβίωσης. Η πιο δυνατή παίκτρια των διασήμων υπέστη οδυνηρή ήττα από την Ροδάνθη και μάλιστα στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού

Παιχνίδι επάθλου στο Survivor το βράδυ της Δευτέρας και οι Μαχητές 2.0, επέστρεψαν στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο. Η νίκη τους στο αγώνισμα ήταν με σκορ 10-4 και έτσι οι Μαχητές απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα σε εστιατόριο.

Πέραν των υπολοίπων ωστόσο, εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν η νίκη της Ροδάνθης που κέρδισε δύο φορές και μάλιστα μία εξ αυτών η τελευταία που έδωσε και το έπαθλο στην ομάδα της. Το 10, το έφερε η Ροδάνθη απέναντι στην πιο δυνατή παίκτρια της αντίπαλης ομάδας, την Κατερίνα Δαλάκα.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Σάκης Τανιμανίδης κάλεσε την Κατερίνα να το σχολιάσει και εκείνη ανέφερε πως η αντίπαλός της παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή εξέλιξη από όσους παίκτες παραμένουν στο παιχνίδι. Όπως είπε, πλέον η Ροδάνθη παίρνει πρωτοβουλία, παίζει περισσότερο και έτσι καταφέρνει να κερδίσει. Επιπλέον, τόνισε πως η παίκτρια των Μαχητών έχει βελτιωθεί και στην ταχύτητα, που είναι το πιο τρωτό της σημείο.

Δείτε το τελευταίο ματς:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα