Τσακωμός Μελίνας – Ροδάνθης στο Survivor: “Νίκες δύο ημερών δεν θα σβήσουν 4 μήνες”

Τσακωμός Μελίνας – Ροδάνθης στο Survivor: “Νίκες δύο ημερών δεν θα σβήσουν 4 μήνες”

Οι δύο πρώην συμπαίκτριες ξεσπάθωσαν και μίλησαν ανοιχτά στο συμβούλιο του νησιού για το πώς αισθάνεται η μία για την άλλη

Η Μελίνα Μεταξά και η Ροδάνθη Καπάρου-Καπαράκη έβγαλαν τα νύχια τους στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού του Survivor.

Κληθείσα να σχολιάσει την αγωνιστική εξέλιξη της Ροδάνθης, η πρώην Μαχήτρια είπε: «Έχει φέρει νίκες και στο παρελθόν η Ροδάνθη και αυτό το είχαμε δει όλοι. Απλά πολλές φορές νομίζω ότι κάπως κάπου το χάνει το παιχνίδι γιατί δεν είναι η Ροδάνθη που ίσως θα ήθελε ο περισσότερος κόσμος να δει ή κάνει κάποια πράγματα που μπορεί να μην τα σκέφτεται. Είπε σε κάποια στιγμή ότι η ομάδα (των Διασήμων) πριν είχε την Κατερίνα και την Εύη και δεν μπορούσαμε να κερδίζουμε, ενώ τώρα που είναι η Μελίνα και η Κατερίνα είναι πιο εύκολο για εμάς τα κορίτσια να παίρνουμε νίκες. Επειδή κέρδισε δύο μέρες σε δύο αγωνίσματα δε σημαίνει ότι μπορούμε να σβήσουμε την προσπάθεια όλης της ομάδας για τέσσερις μήνες».

«Δεν είπα ποτέ ότι επειδή ήταν η Κατερίνα και η Εύη στην αντίπαλη ομάδα, δεν μπορούσε να κερδίζει η ομάδα. Αναφέρθηκα προσωπικά για εμένα» απάντησε η Ροδάνθη. «Πήγα την επόμενη ημέρα κιόλας και έπιασα τη Μελίνα, της έκανα μια συζήτηση και της είπα ότι “όντως όταν με ρώτησες, μπορεί η διατύπωσή μου να ήταν λίγο λάθος και να εννοήθηκε ότι αναφερόμουν στη Μελίνα και τη Βιργινία, ότι επειδή έφυγαν είναι πιο εύκολο”. Την έπιασα (τη Μελίνα) και της εξήγησα ότι δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Της είπα ακριβώς ότι επειδή έτυχε να κερδίσω αυτήν την εβδομάδα δε σημαίνει ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια του Survivor. Είμαστε τέσσερις μήνες εδώ και όλοι έχουμε χτίσει μια άποψη για το τι θα προσφέρει ο καθένας» πρόσθεσε.

Η Μελίνα συνέχισε την επίθεση: «Είναι ο τρόπος που το είπες και γενικότερα (ο τρόπος) που συμπεριφέρεσαι τον τελευταίο καιρό. Επίσης όταν όλη η ομάδα αποφασίζει να μείνεις εκτός από ένα αγώνισμα, μπορείς να πεις “όχι παιδιά, θα παλέψω κι εγώ” όπως έγινε την τελευταία φορά. Γιατί αυτό το έχουμε ξανακάνει σαν ομάδα και στο παρελθόν όταν είχαμε αγώνισμα σε νερό. Εγώ στη θέση σου δεν θα άφηνα την υπόλοιπη ομάδα να αποφασίσει για μένα».

Η Ροδάνθη στάθηκε στη συνέχεια στην ατάκα της Μελίνα ότι δεν δείχνει αυτό που περιμένει ο κόσμος και κατηγόρησε τη Μελίνα ότι τη μειώνει: «Με αυτό που λες είναι σαν να με μειώνεις και να λες ότι είμαι κάτι άλλο από αυτό που δείχνω. Δεν νομίζω να σε έχω προσβάλει ποτέ».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα