Survivor: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Νίκος Γιάννης

Survivor: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Νίκος Γιάννης

Λίγο πριν συμπληρωθεί η τετράδα της τελικής φάσης, ο Νίκος Γιάννης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο. Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ακόμα ένα βήμα προς την τετράδα της τελικής φάσης από την οποία θα προκύψει και ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου έκανε το Survivor της Τρίτης.

Οι εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήρθαν αντιμέτωποι με ακόμη μια αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο η οποία μάλιστα δεν θα είναι η μόνη που θα σημειωθεί αυτή την εβδομάδα, καθώς, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού τις προηγούμενες ημέρες, αναμένεται διπλή αποχώρηση που θα διαμορφώσει και την τετράδα.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, σε επισφαλή θέση βρέθηκαν ο Άρης Σοϊλέδης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Μαίη Εμμανουηλίδου και ο Νίκος Γιάννης, με τον τελευταίο να ακούει το όνομά του και να αποχωρεί.

Ο επαγγελματίας χορευτής και χορογράφος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά την αποχώρησή του, ενώ έσπευσε να αγκαλιάσει τη Σταυρούλα, με την οποία είχαν ένα ξεχωριστό δέσιμο.

Survivor Αποχώρηση: Ποιος είναι ο Νίκος Γιάννης

Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1983 στα Μετέωρα και σπούδασε Οικονομικά. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος για 16 χρόνια όμως η καρδιά του άνηκε πάντα στο χορό. Ως επαγγελματίας χορευτής και χορογράφος έχει συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα και η Έλλη Κοκκίνου. Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται και με την καλλισθενική γυμναστική.

Στο Survivor μπήκε γιατί ήθελε να κάνει ένα restart στη ζωή του, χωρίς να θεωρεί πως κρύβει “άσο” στο μανίκι γνωρίζοντας τι έχει συμβεί στο ριάλιτι τους προηγούμενους μήνες. Το είχε ζήσει ως τηλεθεατής κι όχι ως παίκτης. Αυτή ήταν και η αληθινή πρόκληση για τον ίδιο.

Survivor: Πόσα χρήματα συγκέντρωσε ο Νίκος Γιάννης

Ο Νίκος Γιάννης ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου αποτελώντας έναν από τους τέσσερις παίκτης που ενσωματώθηκαν στο ριάλιτι (μαζί με τη Στέλλα Ανδρεάδου, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Νίκο Αντωνόπουλο).

Κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι για τρεις μήνες, κάτι παραπάνω από 12 εβδομάδες, συγκεντρώνοντας περίπου 14.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα