Survivor: Με αυτό το χρηματικό ποσό αποχωρεί ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Survivor: Με αυτό το χρηματικό ποσό αποχωρεί ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης
Survivor - Παναγιώτης Κωνσταντινίδης skai tv

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης εγκαταλείπει το Survivor All Star, έχοντας συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Με ένα νέο, ανατρεπτικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor All Star την Πέμπτη (20/04), μέσα από την συχνότητα ΣΚΑΪ.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα, διεκδικώντας ένα νέο έπαθλο φαγητού λίγο πριν το κρίσιμο συμβούλιο και την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί πριν το πάρτι της ένωσης.

Το έπαθλο φαγητού κέρδισαν αυτήν την φορά οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα του αγώνα.

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού πριν την μεγάλη Ένωση, ένας παίκτης έπρεπε να αποχωρήσει και τελικά να μην φτάσει στο σημείο του παιχνιδιού που θεωρείται πολύ κομβικό.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν πέντε και ήταν οι εξής: Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο τέλος του επεισοδίου ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Τελικά, αυτός που αποχώρησε ήταν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης θα επιστρέψει στην Ελλάδα με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης παρέμεινε στην Καραϊβική για περισσότερους από δύο μήνες και κατάφερε να συγκεντρώσει 45.000 χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα