Survivor – Ναυσικά: Εγκατέλειψε τον αγώνα και γελούσε – “Πυρά” στο Twitter

Survivor – Ναυσικά: Εγκατέλειψε τον αγώνα και γελούσε – “Πυρά” στο Twitter
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Glomex

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τα παράτησε στη μέση του αγώνα του Survivor χωρίς λόγο και γελούσε με την αντίπαλή της που συνέχισε να τρέχει. Έξαλλοι οι χρήστες του Twitter με τη συμπεριφορά της.

Σε μια αψυχολόγητη κίνηση προχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια των Κόκκινων λίγο μετά την έναρξη του αγώνα με έπαθλο φαγητού, δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει ένα εμπόδιο και τα παράτησε. Άφησε τον κύλινδρο που προσπαθούσε να σηκώσει, είπε “δεν παίζω” και αποχώρησε από τον στίβο μάχης, αφήνοντας την Μαίη να αγωνίζεται μόνη της.

Η Μαίη κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, παίρνοντας έναν εύκολο πόντο. Σε όλη αυτή τη διάρκεια, η Ναυσικά είχε πάει στον πάγκο της και γελούσε μαζί με άλλους από την Κόκκινη ομάδα, βλέποντάς την να καταβάλλει την προσπάθειά της για να τερματίσει. Στο τέλος της αναμέτρησης, η Μαίη ζήτησε τον λόγο από τους Κόκκινους για τα ειρωνικά γέλια.

Όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας, με τη νίκη των Μπλε, η Ναυσικά αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες της που εγκατέλειψε την προσπάθεια, αναφέροντας ότι έχασε την ψυχραιμία της.

Survivor: “Πυρά” κατά της Ναυσικάς στο Twitter

Η πράξη της Ναυσικάς δεν έμεινε ασχολίαστη στο Twitter, με τους χρήστες να γράφουν πως αν το έκανε αυτό κάποιος άλλος παίκτης, η ομάδα του θα τον είχε ήδη “δικάσει”. Παράλληλα, δεν έλειψαν τα σχόλια για τη στάση που κράτησαν και οι συμπαίκτες της, όπως ο Γιώργος Κατσαούνης, που, επίσης, γελούσε με την αντίπαλη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα